#271 Kysymyshaaste

Kiitos haasteesta ja kysymyksistä Kaikenkarvaisten keskellä
Haasteen säännöt siis menevät siten, että vastaan 11 saamaani kysymykseen, (minkä jälkeen teen uudet 11 kysymystä, joihin haastan 11 blogia vastaamaan :-) nämä jätän tällä kertaa tekemättä)

Kysymykset:

1. Mihin yhteen vapaavalintaiseen kauppaan käyttäisit 1000 euron lahjakortin?
Varmaankin Rajalaan tai vastaavaan josta voisi ostaa kameratarvikkeita tai sitten ihan vaan Prismaan tai muuhun isoon kauppaan josta saisi melkein mitä vaan.

2. Millainen olisi unelmatalosi?
Joku ihana omakotitalo, pari kerrosta, mielellään puinen ja sauna on ehdoton. Ulkonäöllisesti se ei saisi olla kauhean moderni, tykkään enemmän sellaisesta vähän vanhemmasta. Sisällä voisi olla joitain moderneja ratkaisua, mutta sisustuksessakin tykkään vähän vanhemmasta kuin ihan uusi ja moderni. Suuri keittiö olisi aivan ihana! Tietysti siinä olisi jonkun verran omaa pihaa ja ehkä pari ulkorakennusta, jotta eläimille olisi monipuolisia asumisvaihtoehtoja. Naapureita ei tarvitsisi olla ihan vieressä. 
3. Olisitko mieluummin lahjakas matemaattisissa aineissa vai kielissä?
Olen aina ollut kohtuuhyvä molemmissa joten tämä onkin hankala kysymys. Nykyään tarvitsee aikalailla molempia, jos haluaa pärjätä esim. opiskelussa vähän pidemmälle. Vastaan nyt kuitenkin, että haluaisin olla lahjakas matemaattisissa aineissa. Silloin pitäisi olla looginen ajattelu kohdillaan ja sillä pärjää myös kielten opiskelussa suht mukavalle tasolle.

4. Onko sinulla lävistyksiä tai tatuointeja? Haluaisitko?
Ei ole kumpiakaan eikä lävistyksiä tule. Tatuointi onkin ollut haaveena jo 10 vuotta, joten sellainen tulee joskus ilmestymään.
5. Mikä oli ensimmäinen lemmikkisi?
Meidän perheessä oli koiria, kun olin pieni. Myöhemmin perheeseen tuli myös kaksi kania joista olenkin kertonut jo aikasemmin (Ensimmäiset kanini -postaus). Tosin ihan ensimmäinen oma lemmikki oli Neiti.

6. Mistä lemmikistä haaveilet?
Koirasta. Muutama sellainenkin on mitkä ovat vain haaveilupohjalla eivätkä tule todennäköisesti koskaan tapahtumaan. Näitä on esimerkiksi siili, kilpikonna, chincilla, hevonen.

7. Paljonko lemmikeihisi kuluu keskimäärin rahaa kuukaudessa? 
Tätäkin jossain vaiheessa laskeskelin, kun oli vain kaksi kania. Tällä hetkellä en ole kovin tietoinen paljonko rahaa menee varsinkaan, kun ostamme kissojen tavarat ja ruoat puoliksi. Voisin kuitenkin heittää arviolta n. 40-60 euroa kuukaudessa (tämä siis vain minun osuuteni).
8. Miten perheesi, ystäväsi ja tuttusi suhtautuvat lemmikeihisi?
Ystävät tietävät minun olevan ihan eläinhullu, joten he ovat hyvin tottuneet. Äitikin jollain asteella ymmärtää, mutta hän ei ole ihan samalla tasolla minun kanssani. Hän myöskin oli alunperin lemmikkien hankkimista vastaan allergioideni takia. Isä taas ei todellisuudessa ymmärrä ollenkaan vaikka hänelläkin on aikasemmin ollut koiria. Ehkä hän ymmärtäisi paremmin, jos minulla olisi koira sillä hän ei oikein tykkää kissoista tai kaneista. En ole näiden antanut kuitenkaan lannistaa itseäni. Minulle eläimet ovat kaikki kaikessa ja jos joku ei sitä ymmärrä niin sille ei sitten mahda mitään.

9. Miten järjestät lemmikkiesi lomahoidon? 
Tämä on oikeastaan aina ollut helppoa minulle sillä en ole koskaan asunut yksin ja aina on ollut joku joka voi katsoa niitä jos minulla on jotain suurempaa menoa. Tälläkin hetkellä on helppoa, kun asuu kämppiksen kanssa. Tosin joskus joudutaan vähän soveltamaan aikatauluja, mutta hyvin ollaan kuitenkin aina saatu aikataulut sopimaan niin, että toinen on kotona.
10. Mitä lemmikkieläintä et itsellesi hankkisi ja miksi?
Muutama vuosi sitten olisin vastannut nopeasti, että kissa olisi sellainen, mutta kaskummaa nyt niitä löytyy taloudesta kolme. Tykkään kaikista eläimistä ja jos esim joku eläin tarvitsisi kipeästi uuden kodin ja minulla olisi mahdollisuus sellainen antaa niin tuskin sanoisin ei. Jos kuitenki mietin mitä eläintä en itse koskaan hankkisi niin täytyy sanoa kala. Ne ei vaan jotenkin koskaan ole innostaneet minua.

11. Millä perusteilla nimeät lemmikkisi? 
Niinkuin moni on varmaan huomannut, niin meillä ei ole mitään kauhean erikoisia tai mielikuvituksellisia nimiä. Kyllähän uuden lemmikin tullessa aina on pohdittu hetken aikaan nimeä (tai Pojun kohdalla puolikin vuotta sen jälkeen, kun se meille tuli) ja on päädytty semmoiseen mikä tuntuu hyvältä. Pojun tullessa mietin monta vaihtoehtoa, mutta mikään ei tuntunut hyvältä ja lopulta jäätiin vain nimeen Poju, kun sillä nimellä sitä kutsuttiin alusta saakka.

1 kommentti:

  1. Alkoi hymyilyttämään tuon kysymyksen kohdalla, jossa kysyttiin eläimiin menevää rahaa kuukaudessa. Minä aloin tätä nimittäin kerran hieman laskemaan, mutta alkoi olla sen verran pelottavia lukemia, että päätin lopettaa laskemisen siihen! :D Kolme koiraa, kaksi kissaa, viisitoista kania ja mahdolliset hoitokanit/sijaiskotilaiset ja kanaparvi.. kyllähän sitä pennosia saa uppoamaan kummasti! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!