#262 Sähinää ja murinaa

  Meillä on pari päivää ollut vähän räjähdysherkkää meininkiä. Perjantai aamulla kissat jostain syystä suuttuivat toisilleen ja täällä oli kuulemma ollut kunnon sähisty ja muristu minun lähdettyä kouluun.

  Tullessani koulusta kaikki vaikutti olevan ihan normaalisti, kukaan ei sähissyt tai murissut tai muutenkaan näyttänyt vihaisilta, kunnes sitten kaikki räjähti taas. Leikkasin kaikkien kissojen kynnet ja tapansa mukaan Misha murisi ollessaan käsittelyssä. Huonoksi onneksi Manu luuli murinan lähtevän Minnistä ja alkoi sähistä tälle. Sitten Minni hyökkäsi Manua kohti ja siitähän kaikki taas alkoi. Manu sähisi Minnille heti, jos se tuli vähänkin lähemmäs ja Minnihän oikein provosoitui tästä ja koitti pari kertaa hyökkiä Manuraukan päälle. Ei muuta kuin kissat eri huoneisiin hetkeksi toivoen, että tilanne laukeisi itsekseen.
   
  Loppupäivä meni vähän varovaisesti, mutta nyt jo lauantaina Minni ja Manu ovat leikkineet ihan normaalisti. Ei noista aina ota ihan selvää mitä tapahtuu ja yleensä ne onkin olleet pelkkiä väärinkäsityksiä mitä sitten laukeavat ei-niin-toivotulla tavalla.
Varovainen Misha

2 kommenttia:

  1. Voi ei :D toivottavasti tilanne siellä rauhoittuu! On muuten hieno sun banneri, en oo ennen huomannutkaan kuinka kivan yksinkertainen ja toimiva se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tilanne onneksi jo rauhoittunut :) Voi kiitos!

      Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!