#252 Nauttimassa ulkoilmasta

  Kanit pääsivät taas parvekkeelle ulkoilemaan. Vaikka olikin aika lämmin niin molemmat tykkäsivät kovasti, Pojukin heitteli taas muutamat iloloikat. Niillä oli niin hyvä olla siellä, joten jätin ne sinne touhuamaan (parvekkeen lasit tietysti kiinni). Avattuani taas oven Poju lähti tutkimaan olohuonetta, mutta Neiti jäi tyytyväisenä parvekkeelle.

 Kohta onkin taas se aika vuodesta, kun Poju saa heittää hyvästit pitkälle karvalleen. Ilmat alkavat niin paljon lämpeämään joten sillä alkaa olla tuskaiset oltavat, varsinkin ulkona.

 Sillä aikaa Minni nautti auringosta sisällä ja Manu toimi "erittäin aktiivisena" järjestyksen valvojana parvekkeella.

2 kommenttia:

 1. Miten teillä kanit käyttäytyy päästessään ihan nurmikolle ulkoilemaan? Meillä kani lähinnä pysähtyy paikalleen nukkumaan :D Tietty voi johtua kanin vanhasta iästäkin, ettei enää huvita niin paljoa loikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neidin kanssa ollaan nyt käyty vasta pari kertaa ulkona valjaissa ja se yleensä liikkuu todella paljon ja innolla. Poju liikkuu yleensä vähän vähemmän, mutta kyllä sekin yleensä jonkun verran liikkuu. Sitä pelottaa aika paljon kaikki ylimääräiset äänet ja tuntemattomat ihmiset.

   Ainakin teidän kani tuntuu ottavan ulkoilun rennosti :D kannattaa varmaan vaan kokeilla, josko se jossain vaiheessa innostuisi tutkiskelemaan ympristöä :)

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!