#249 Juhannus

  Me vietettiin juhannus ihan kotona ja täällä tapahtuikin jotain jännittävää sillä erään vieraamme mukava tulikin koira! Tytöille kyseinen koira onkin jo ihan tuttu, mutta Manulle tämä oli ihan uutta. Se nosti ensimmäiseksi karvat ihan pystyyn ja peruutti sopivan etäisyyden päähän. Sitä kuitenkin kiinnosti uusi tulokas kovin joten nostin sen syliin ja mentiin tutkailemaan vähän lähemmäs. Koira ei välittänyt kissoista yhtään joten Manukin sai tutkailla ihan rauhassa. Eipä siinä kauaa mennyt, kun poikakin rauhoittui vaikka illan mittaan kävikin muutaman kerran uutta tulokasta haistelemassa.

  En tiedä huomasiko koira edes kaneja, mutta Poju alkoi hyvin nopeasti tömistelemään. Ilmeisesti koira toi mukanaan sen verran oudon hajun, että pikkuista vähän jänskätti. Tämä oli ehdottomasti paras mahdollinen ensi kohtaaminen koiran kanssa sillä mitään sen kummempaa ei tapahtunut.
  Illalla käytiin kämppikseni ja koiran kanssa pienellä lenkillä pihan ympäri ja samalla reissulla nähtiin siili! Niitä on täällä kuulemma tosi paljon, mutta itse en ole aikaisemmin nähnyt villisiiliä joten tämä oli todella kiva yllätys! On nuo siilit vaan niin sympaattisia otuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!