#234 Kissanpäivät

  Noin viikko sitten tapahtui ihme. Olin katselemassa telkkaria ja Misha tapansa mukaan nukkui jalkopäässä ja Manu kerjäsi rapsutuksia sylissä. Hetken päästä Manu kyllästyi rapsutuksiin ja meni nukkumaan Mishan viereen eikä kumpaakaan haitannut. Misha ensin katseli ihmeissään ja oli jo valmis sähisemään, mutta Manu ei hyökännytkään sen kimppuun niinkuin yleensä. Ihanaa nähdä, että jotain edistystä on sentään tapahtunut!
  Minnillä ja Manulla oli tänään hetkellinen välirauha ja ne hetken jopa istuivat rauhassa vierekkäin. Harmiksi tästä ihmeestä en saanut kuvaa. Muutenkin ne nykyään enemmän leikkivät kuin tappelevat. Toivon mukaan reviirikiista olisi pikkuhiljaa käyty ja niistä tulisi kunnolla kaverit.

      Viime päivinä on nautittu ihanasta lämmöstä sekä auringon paisteesta ja parvekkeen ovea on vaan pakko pitää päivisin auki. Tästähän kissat tykkäävät hirveästi. Manusta on kivaa, kun enemmän tilaa juosta ympäriinsä sekä se tykkää katsella maailmaa lasien takaa mitä ei muualla voi tehdä, Minni suostuu tulemaan parvekkeelle ainoastaan silloin, jos ovi jää auki. Se on kuitenkin perheen auringonpalvoja oli sitten parvekkeella tai ei. Misha taas tulee ja menee miten itseä huvittaa, jäi ovi auki tai kiinni.

2 kommenttia:

  1. Ihania kissoja sinulla! :)) Käy jos haluat tsekkaamassa minun kaniblogini osoitteessa: http://minea-kaninarkiaskareita.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!