#230 Mitä tapahtui Manulle?

  Nyt ei ole paratiisissa kaikki hyvin. Heräsin aamulla seitsemän paikkeilla hirveään meteliin, joka kuulosti pelästyneeltä kissalta. Pullot tärisivät, tavaroita tipahteli lattialle ja kissa juoksi minkä jaloistaan pääsi. Seuraavaksi olohuoneeseen juoksi ensin Manu aivan säikähtäneenä ja sen perässä hyvin hämmentynyt Minni kaikki karvat pystyssä. Manu oli oikeasti hyvin peloissaan ja minua pelotti koskea sitä sillä se oli sen oloinen, että olisi saattanut jopa hämmennyksissään purra. Saatiin kuitenkin rauhoiteltua Manua hieman, mutta edelleen se murisi ja sähisi kokoajan. Kämppikseni ottikin Manun syliin ja tutkittiin koko kissa läpi sillä huomattiin lattialla veriläikkä jonka alkuperäksi paljastui sen katkennut kynsi.

  Tämän jälkeen laitettiin kissat eri huoneisiin jotta kaikki saivat vähän rauhottua sillä jopa Misha oli kuulemma todella peloissaan. Kaikki näytti palautuvan normaaliksi, mutta eipä niin käynytkään. Meillä kävi tänään ikkunanpesijä (remontin takia) ja jouduin laittamaan kissat hetkeksi makuuhuoneeseen ja ollessani minuutin sieltä pois alkoi kuulua kauheaa rääkynää Manusta ja avatessani oven se juoksi todella nopeasti pois sieltä. En tiedä ottivatko ne yhteen, mutta näytti lähinnä siltä, että Minni oli vain tullut liian lähelle. Sen jälkeen Manu menikin pyykkitelineen alle makoilemaan ja murisi siellä ja se vain paheni Minnin tullessa näkökenttään. Mitä lähemmäs Minni meni Manua sitä enemmän Manu murisi ja sähisi.

  Nyt se sai hetken olla rauhassa sillä suljin Minnin ulos makuuhuoneesta. Kuitenkin oven auetessa Manu heräsi ja aloitti heti sen murinan ja sähinän Minniä kohtaa eikä se uskalla edes nukkua, jos Minni on lähellä. Minni kuitenkin vaikuttaa hyvin hämmentyneeltä, että miksi toinen murisee ja sähisee ja se onkin hyvin varoivainen.

  Ei tässä oikeen tiedä mitä voisi tehdä. Tarvitsee varmaan vain odotella ja katsella tilannetta. Inhottavaa, kun ei yhtään tiedä mitä alunperin tapahtui ja mistä tämä kaikki johtuu.

1 kommentti:

  1. Kuulostaapa kummalliselta :( ehkä niillä on reviiririitoja yms...?

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!