#229 Kuvia puhelimesta

Taas on puhelimeen ehtinyt kertyä monen monta kissakuvaa (varsinkin nukkuvista malleista) ja tässä tuleekin niistä muutamat.
Unelias Misha. Viimeisessä kuvassa etsin neitiä koko kämpästä ihan paniikissa ja toinen tyytyväisenä nukkui minun vaatekaapissa.
Unelias Minni.
Manustahan ei koskaan ole nähty näitä unikuvia. Välillä se nukkuu jopa ihan normaalisti, mutta yleensä joko oudossa asennossa tai paikassa (kuten viimeinen kuva missä se nukkuu kämppikseni laatikossa).
1. Iloinen herra parvekkeen paraatipaikalla. 2. ja 4. tytöt nukkumassa niin nätisti vieretysten. 3. Kaikki valmiina ikkunaremontit alkuun. Tästä huomaa miten Minni ja Misha eivät viihtyneet yhtään kopeissa ja Manu otti ihan lunkisti.
1. Manu valtasi Mishan nukkumapaikan eli ylemmän donitsin. 2. Voihan sitä näinkin nukkua. 3. Ei meinaa pitkät koivet enää mahtua.
1. Manu keksi kiivetä kirjahyllyyn. Alastuleminen olikin vaikeampaa kuin kiipeäminen. 2. Kaikki nukkuivat niin somasti lähekkäin. 3. Minni antoi taas Manulle kunnolla turpaan ja tällä kertaa tulikin tuollainen jälki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!