#210 Ruokintaa ja naarmuja

  Kakarat ovat alkaneet leikkiä yhdessä ja tänään leikit kääntyivät ilmeisesti liian rajuiksi ja Manu sai uuden naarmun nenun päälle. Toivottavasti nuo kohta oppisivat leikkimään vähän hellemmin ettei tällaista sattuisi enää. Alla olevassa kuvassa näkyy nuo kaksi naarmua mitkä sillä on nenun päällä.
  Tänään päätettiin myös vähän muuttaa Manun ruokinta-aikoja. Sillä ei voida enää pitää 24/7 raksubaaria auki sillä Minni ja varsinkin Misha tykkäävät käydä sen ruokakipolla. Päätettiin pitää sillä öisin raksuja tarjolla, kun tytöt eivät pääse ruokailemaan siitä (olemme vielä pitäneet kissat öisin eri huoneissa jotta kaikki saavat paremmin nukuttua). Aamuisin ja iltapäivällä Manu saa nykyään märkäruokaa samaan aikaan kuin tytöt ja illalla taas raksuja vapaasti. Jossain vaiheessa noita aletaan kaikkia ruokkia samaan aikaan ja samassa paikassa joten tähän on pojan hyvä tottua. Tässä myös ideana se, että josko Manu alkaisi taas paremmin syömään märkäruokaa.
  Pikkuhiljaa aletaan myös totuttaa Manua aikuisten raksuihin (sillä sehän täyttää jo kohta 10 kuukautta). Tällä hetkellä se syö Porta 21 kittens, Taste of The Wild ja Applawssia sekaisin ja tarkoitus on siirtyä kokonaan Taste of The Wildiin sekä Applawssiin sillä niitä tytöt syövät sekaisin.
  Tällä viikolla tuli kämppikseni tilaamat kissanhiekat sekä märkäruokapurkit ja Manu innostui taas valtaamaan pahvilaatikot. Muuten kotona onkin ollut aika rauhallista (kakaroiden riehumista lukuunottamatta) ja eilenkin nuo nukkuivat kaikki lähes koko päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!