#206 Totuttelua

  Kun oma vaikein osuus muutosta on jo takana niin eläimillä, varsinkin kissoilla, se on vielä edessä.

  Kanit stressaantuivat hiukan muutosta, mutta alkavat jo olla ihania omia itsejään. Yksi yö Neiti paukutteli takajaloillaan sen verran kovaa, että kämppikseni heräsi siihen. Ei muuta kuin kunnon pehmusteet häkin pohjalle ja takaisin nukkumaan. Niistä ei vieläkään ole kunnon kuvia sillä keittiö on edelleen kaaoksen vallassa. Sen selvittäminen onkin parin seuraavan päivän operaatio joten eiköhän kanikuviakin kohta näy täällä bloginkin puolella.

  Kissat totuttelevat pikku hiljaa toisiinsa. Viime päivät on menneet aika samalla kaavalla: Mishaa ei kiinnosta, se pysyy mieluusti poissa ja muutaman kerran on sähissyt Manulle, kun poika on mennyt liian liki. Minniä taas kiinnostaa hirveästi uusi tulokas, mutta se pomottaa sitä jonkun verran ja välillä hyökkii päälle. Manu parka aina ahdistaa itsensä jonneki nurkkaan eikä uskalla tulla sieltä pois, kun Minni on vahtimassa vähän matkan päässä. Mitään tappelua (sähinää ja murinaa lukuunottamatta) ei ole kuitenkaan tullut ja ne molemmat ovat suurimman osan ajasta ihan ystävällisellä tuulella.

  Tänään kuitenkin Misha sosiaalistui ja kävi jopa nuuskimassa Manua. Poika taas on rohkaistunut hirveästi ja juoksenteleekin aina tyttöjen perässä heti kun niiltä silmä välttää. Nykyään tuo noiden ahdistelu onkin jo lähinnä leikkiä ja kaikki ovat paljon sosiaalisempia kuin eilen. Eiköhän noista kaverit tule parissa päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!