#201 Kissaunelmia

  Kaniunelmia -postauksen jatkoksi kirjoittelen omista kissaunelmista. Aluksi tätä mietittiin lähinnä sillä ajatustasolla, että Manulle täytyy varmaan joskus hankkia kaveri. Se asia on kuitenkin nyt hoidossa muuton jälkeen ni nämä unelmat ajoittuvat vasta jonnekkin pitkälle tulevaisuuteen. Saahan sitä aina haaveilla.

  Tavallaan tykkään pitkäkarvaisista kissoista, ne on kauniit, mutta Pojun jälkeen vannoin ettei enää yhtäkään pitkäkarvaista eläintä sillä se karvan hoitaminen on ainakin Pojun kanssa ollut todella hankalaa. Muutenkin voin vain kuvitella sitä karvan määrää. Manustakin lähtee jo ihan tarpeeksi niin entäs sitten pitkäkarvaisesta..

  Minulle on itsestään selvää, että seuraavakin oma kissa tulee olemaan poika. Jotenkin vain poikakissat tuntuvat enemmän omalta jutulta kuin tyttökissat.

  Sitten se vaikeampi osa eli minkä rotuinen ja värinen. Olen tykästynyt eniten ihan perus maatiaisiin vaikkakin jotkut rodut ovat todella upean näköisiä, ei ne silti tunnu omilta. Jotenkin en vain näe itseäni hienon rotukissan kanssa varsinkaan, kun mitään näyttelyitä tuskin lähden kiertämään vaikka miten upea yksilö olisikin. Haluan ihan puhtaasti vain kotikissan.

  Maatiaisten kohdalla tykkään melkein jokaisesta värityksestä joten se lempparin löytyminen on todella hankalaa. Manuakaan etsiessä en tiennyt millaisen oikeasti haluisin kunnes Manu vain pomppasi kohdalle. Vaikka tykkäänkin myös ihan perus kokomustasta ja -valkoisesta niin nykyään olen tykästynyt Manun tyylisiin (että maha ja jalat ovat valkoiset), mutta niin että oranssi osa on harmaaraidallinen tai musta. Tällaisia olen muutaman nähnyt ja ne jostain syystä miellyttävät silmää eniten.

  Jos kuitenkin joskus muuttaisin mielipidettäni ja haluaisinkin rotukissan niin se tulisi todennäköisesti olemaan yksi näistä roduista: Bengali, Egyptinmau, Abessinialainen, Norjalainen metsäkissa, Somali (nimeä painamalla pääsee kunkin rodun esittelyyn Suomen Kissaliiton sivuille). Näissä roduissa olen ihastunut niin ulkonäköön kuin luoteisiinkin (vaikka tietysti jokainen eläin on yksilö).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!