#198

  Tänään tein näillä näkymin viimeisen pikkusiivouksen kanien alueella. Seuraavan kerran siivoan sen kunnolla pari päivää ennen muuttoa ja silloin kanit siirtyvät asumaan tehdashäkkiin.

  Neidin kiukkukausi meni taas ohi ja nyt ne ovat Pojun kanssa kuin vastarakastuneita. Nukkuvat kokoajan kylki kyljessä sekä käyvät samaan aikaan ruokakipolla yms. Herkkujakin Neiti suostuu jopa jakamaan, kun yleensä vain nappaa ensimmäisen ja juoksee mahdollisimman kauas ettei Poju vaan varasta hänen herkkujaan.
  Manu on innoissaan ollut mukana pakkausavustajana. Sen mielestä on kauhean kivaa seikkailla vaatehuoneessa (joka on täynnä pahvilaatikoita) vaikken minä siitä niin tykkääkkään. Se on muutenkin tekemässä aina mukana ja ihmettelee miksi touhuan kokoajan niin paljon. Pakkohan se on koittaa jotain saada tehtyä, kun reilu pari viikkoa enää muuttoon! Välillä täytyy kuitenkin muistaa rentoutua ja torkkua, tällainen pakkaushan on todella rasittavaa puuhaa pienelle kisselle (edelleen se on pieni vaikka isännän mielestä sille onkin tullut "vähän" pyöreyttä).

2 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen kuva on hauska :D jotenkin tosi rento!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manulla on oma rento tyylinsä nukkua :D

      Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!