#191 Tavallisen arjen kuulumisia

Nyt on vietetty muutama hyvin kanitäyteinen päivä ja voi miten kivaa se on ollutkaan! Manu ei ole tästä ihan samaa mieltä sillä se on jätetty monesta hetkestä ulos, koska en ole viitsinyt tuoda sitä pärisemään kanien ympärille kokoajan. Halusin viettää kanien kanssa nyt paljon aikaa ihan keskenään sekä molempien kanssa kahden kesken. Tällainen aika on tietysti vähentynyt hiukan Manun tultua, mutta edelleen nuo karvapallerot saavat paljon huomiota ja aikaa.

Poju on saanut nyt paljon erityishuomiota. Synttäreiden kunniaksi vietettiin sen kanssa pitkä kahden keskeinen hetki jolloin napsin siitä samalla vähän kuvia. Eilen harjailin sitä taas tovin verran, mutta herra oliki pahalla tuulella joten en viitsinyt kiusata sitä kauhean kauan.
Tänään siivoilin taas kanien alueen pitkän kaavan mukaan ja se venähti normaalista tunnista kolmeen tuntiin, kun jäin viettämään noiden kanssa aikaa. Tänään Pojukin oli paremmalla tuulella ja mönki kokoajan syliin hakemaan rapsutuksia sillä välin, kun Neiti makoili ja mökötti omassa nurkassaan. Se murahti Pojullekin muutaman kerran vaikka pikkuinen halusi mennä vain hiukan pusuttamaan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!