#185 Kanitukset

Kaniestakin piti heti saada uuden vuoden ensimmäiset kuvat. Samalla tuli taas harjailtua molempia ja leikattua niiden kynnet. Kumpaakaan ei kiinnostanut penniäkään seistämöllöttää kuvattavana eikä yhteiskuvasta varsinkaan tullut taaskaan yhtään mitään. Tosin tätä hankaloitti kaneista hyvin kiinnostunut Manu joka olikin tunkemassa tassuja kokoajan kuvausalueelle. 

Kaneille ei tällä hetkellä kuulu sen kummempia. Neiti alkaa taas olla sopivassa kunnossa (edelleenkään mitään herkuttelua en myönnä) ja Pojun turkki taas normaaliin tapaan aivan hirveässä kunnossa vaikka sitä ollaankin nyt hyvin ahkerasti harjailtu. Rintamus jouduttiin taas ajelemaan pois, sillä se jyrsii siihen aivan hirveät takut eikä anna koskea sinne harjalla yhtään. Selän päällä alkaa taas olla hyvää mustaa karvaa, mutta kyljissä on edelleen tuota valkoista höttöä jonkun verran.

4 kommenttia:

 1. Tositosi hieno tuo banneri! Ja ihana idea nuo korvat tuossa :3

  VastaaPoista
 2. Minä tässä juuri yksi päivä siistin Paavon takkupyllyä. Jaksaa aina vain hämmästyttää kuinka sen turkki voikaan olla niin kamala höttökasa, että takkuuntuu tuon tuostakin. Tuntuu, että pahenee vain mitä vanhemmaksi se tulee. Sen turkki nyt on muutenkin tasaisen kamalan näköinen - ollut siitä lähti kun kastroitiin. Sama se on Sakullakin kyllä, kastraation jälkeen turkki muuttui.. joksikin aivan muuksi ;)

  Minulla muuten blogini nimi muuttui (muutin samalla myös sen osoitteen) joten postaukset eivät enää ollenkaan näy lukijoiden lukulistalla. Sulkatassusta tuli Karvapuusti, kannattaa päivittää osoitteenmuutos (jos meidän höpinöitä haluaa lueskella) :)
  http://karvapuusti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyllä ihmeellistä. Tuntuu, että nuo karvat menevät heti solmuun kun ilmestyvät :o

   Uusi osoite jo löytyy meidän lukulistalta :)

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!