#184 Vuoden ensimmäinen paketti

Joulun jälkeen Mustissa ja Mirrissä oli kunnon tarjoukset ja niitähän piti tietty heti käyttää hyväksi (vaikka viime aikoina onkin tullut tilattua enemmän ja vähemmän tarpeellista tavaraa). Tänään hain tuon paketin ja ensimmäisenä Manu meni heti tutkimaan, että minkä paketin se mamma nyt on tuonut.

Paketista löytyi tällä kertaa Manulle uusi flexi (mikä olikin vähän odotettua pienempi, mutta eiköhän tuo asiansa aja) joka on tietysti punainen jotta sointuu valjaiden kanssa. Se sai myöskin ihanan herkkupurnukan jonka tyttömäisen värin ei saa antaa hämmentää. Kanit saivat jyrsittäväksi puutikkuja ja ABC -mineraalikiviä joista Neiti kiinnostuikin heti. Yhteiseksi ostokseksi ostin eläinten 2 in 1 shampoo/hoitoaineen. En pese elukoita usein, mutta hyvä tuollainen on olla varalla. Ja Manun kanssa pitäisi pesua kokeilla jotta ehkä onnistuisi paremmin sitten joskus kun oikeasti tarvitsee pestä.

Lopuksi Manu tuomaroi laatikon hyväksi päiväunipaikaksi.

2 kommenttia:

  1. Tyypillinen kissa! Meidänkin kattien pitää aina päästä pahvilaatikoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Manulle vaan tuntuu kelpaavaan jotkut tietyt laatikot :) Joistain se ei innostu yhtään ja toiset ovat ihan suosikkeja

      Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!