#182 Niin se vuosi taas vaihtuu

  Kotiuduttiin Manun kanssa jo viikonloppuna, mutta on ollut niin paljon tekemistä etten ole ehtinyt postailemaan aikaisemmin. Äitini heitti meidän lauantaina kotiin ja silloin Manu huusi matkalla aika paljon. Ilmeisesti lähdimme juuri pahan pärinähetken aikaa joten pojalla taisi olla tylsää. Se selkeästi nautti pääsessään takaisin kotiin ja menikin heti moikkaamaan kaneja ja viipeyi siellä todella kauan. Mahtoikohan heillä olla joku tarinan kerronta heti, mene ja tiedä.
  Vuosi vaihtuu taas ja tänään pysähdyin kunnolla miettimään mitä menneenä vuonna tapahtuikaan ja paljon kaikkea mahtui mukaan! Enimmäkseen vietettiin tavallista arkielämä syöden, nukkuen, herkutellen, silitellen, tutustuen sekä matkustaen, mutta muutama vähän erikoisempikin asia mahtui mukaan (klikkaamalla linkistä näet kyseisen/kyseiset postaukset):
  Ensi vuodeksi toivon, että kaikki elukat pysyvät terveinä ja itse lupaan koittaa postailla paremmin ja keksiä monipuolisempia postausaiheita! 

  Tänään uuden vuoden juhlan kunniaksi tein kaneille keksejä. Joulun alla muutamat bloggaajat olivat tehneet näitä ja halusin itsekin kokeilla (tosin vähän huonolla menestyksellä, josko sitä seuraavalla kerralla onnistuisi paremmin).

Ohje:  4 ruokalusikallista pellettejä veteen turvotettuna, 1 porkkana raastettuna, 3 ruokalusikallista kaurahiutaleita joiden mukana oli hiukan vadelmanpalasia, 2 dl ruisjauhoja ja vettä tarveen mukaan. Mitään keksimuottoja ei ollut joten laitoin muffinssivuokiin. Ne saivat olla uunissa 30 min 200 asteen lämmössä.
Nyt kerrostalokanit ja kisse toivottavat hyvää uutta vuotta 2015!!

2 kommenttia:

 1. Meillä kaikki kissat vihaavat aina matkustamista. Eivät joudu tosin pahemmin matkustelemaan, mutta esimerkiksi eläinlääkärille matkustaminen on niiden mielestä jo aivan hirmuisen kauheaa :)
  Oikein hyvää uutta vuotta teille koko poppoolle!!! :)

  Huom:
  http://karvapuusti.blogspot.fi/2014/12/blogin-nimimuutos_12.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sekin vaan vaatii totuttelua, vaikka eivät ne silti varmaan siihen ikinä oikein totu.. kaikki ainakaan. Sama kanien kanssa, mutta kanit eivät vaan pidä meteliä :D Ihmetytti vaan tuo Manu sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun se piti kunnolla ääntä matkustaessa.

   Täytyykin varmistaa, että seuraamme blogia nimenmuutoksen jälkeenkin :) Kiitos huomautuksesta!

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!