#178 Ikean ostokset

  Jo pari viikkoa olen suunnitellut aina "huomenna" käyväni Ikeassa ja tänään sain vihdoin itseni raahattua sinne. Tosin ilmeisesti valitsin huonon ajankohdan sillä pelkkään jonottamiseen meni valehtelematta puoli tuntia! Vielä kun ajattelin, että menen suht ajoissa ettei välttämättä olisi niin paljon porukkaa...

 Kanit saivat pari punottua mattoa. Äkkiähän nuo on varmaan jyrsitty riekaileiksi, mutta eipä se niin haittaa kun hintakaan ei ollut päätä huimaava (2,99e/kpl). Poju kävikin toista heti maistamassa ja Neiti oli aivan suunniltaan heti järjestelemässä niitä uudelleen.. miten on HÄNEN reviirilleen tuotu jotain uutta sotkemaan paikkoja?!
  Elukoille ns. yhteisiksi jutuiksi ostin parit tiskiharjat sekä vauvaosastolla vastaan tuli tuollaiset ylisöpöt kupit mitkä on juuri sopivia jos antaa vaikka kaneille tuoretta tai Manulle lihaa yms. Näilläkään ei tainnut olla hintaa kuin 3,99 (tai 2,99 en muista tarkkaan, mutta ei siis kalliit!)
  Manu sai lastenosastolta muutaman pehmolelun painikaveriksi ja voi miten pieni jellona oli noista innoissaan! Harmaa hiiri oli ehdoton suosikki ja sitä oli kauhian kiva retuuttaa, heitellä ja pureskella.

6 kommenttia:

 1. Mullakin on tollasia ruokakuppeja. ne on kyl tosi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että nämä toimivat myös muilla :) Oli siis ihan nappi ostos!

   Poista
 2. Harmaa hiiri löytyy myös meidän neidin reviiriltä, tosin rikkinäisenä ja likaisena :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :D Saapa nähdä kauanko tuo säilyy meillä ehjänä :) Sen verran rajusti Manu tykkää sillä leikkiä :D

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!