#174 Boksissa elävät

  Kotirotat ilmoitautuu taas! Valtakunnassa on jälleen kaikki hyvin. Manun kanssa tutustuttiin ja leikittiin eilen uusilla leluilla. Höyhenkepit ovat edelleen kovassa suosiossa, mutta muutama yllättäjäkin mahtui mukaan. 12 lelun paketissa oli kolme ihanaa rahisevaa palloa, jotka oikein kutsuivat pienen kissenpojan leikkimään. Nahkaiset hiiret olivat kotonakin aivan menestys toisin kuin Cosman namit.. koitin paria makua, muttei pojalle vaan maistunut.
  Parhaaksi "leluksi" tällä kertaa karsiutui pahvilaatikko ja sen sisällä olevat muoviset roskat. Manu ei aiemmin ole pahemmin laatikoista välittänyt, mutta innostui ensin ostamani headsetin laatikosta ja nyt näistä zooplussalta tulleista. Yleensä tuon kärsivällisyys ei riitä leikkimään yhdellä ja samalla lelulla 10 minuuttia kauempaa, mutta tuossa se riehui noissa laatikoissa toista tuntia aina välillä ottaen pienet päikkärit (tottakai laatikon sisällä). Ei sitä aina ymmärrä pienen kissan mieltä, mutta pääasia että hänellä oli hauskaa.
  Activity Rouletteakin koitettiin parillakin eri herkuilla, mutta jostain syystä Manu ei suostunut syömään niitä niistä koloista. Koitin kovin houkutella sitä sinne, mutta se vain haistoi ja antoi olla. Samat herkut maistuivat heti, kun noukin ne lelusta pois. Samaan syssyyn päätin kokeilla mitä kanit olisivat siitä mieltä ja laitoinkin koloihin omenan palasia. Pojulle ei niin omena maistu joten koitettiin lelua ihan tyttöjen kesken. Neiti löysi kyllä herkut ja suostui ne sieltä syömäänkin (vaikkakin välillä oli vähän hankaluuksia saada niitä sieltä sillä koloja ei ilmeisesti ole suunniteltu kanin nenun mentäväksi), muttei tuo pyörimismekanismi ainakaan vielä auennut.. siispä kokeilemme joku päivä uudestaan!
  Nyt meidän kopla toivottaa hyvää yötä/alkavaa päivää/loppu päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!