#173 Joulukuun zooplustilaus

Kuun alussa tilasin zooplussalta tähän mennessä isoimman tilauksen ja tänään nuo odotetut paketit saapuivat. Manu tietysti ensimmäisenä ihmettelemässä mitä moiset jättimäiset laatikot mahtoivat sisältää.
Ensimmäinen laatikko sisälsi vain säkin kanien kuiviketta. Nyt on taas kuiviketta vähäksi aikaa.

Manulle tilasin tällä kertaa tuollaisen kulmaan laitettavan raapimalaudan. Vaikka miten olen koittanut opettaa raapimaan tuota raapimapuuta niin ei se vain innostu siitä vaan raapii ovenkarmeja ja eteisessä olevaa yhtä kulmaa. Tämän takia tilasin tuollaisen, josko se auttaisi suuntaamaan sen raavintaenergian oikeaan paikkaan. Tästä se oli onneksi heti todella kiinnostunut.

Se sai myös paljon uusia leluja: nahkaisia hiiriä, höyhenkeppejä (tietysti) sekä tuollaisen paketin missä on 12 erilaista hiiri- ja pallolelua. Nahkaisista hiiristä se tykkäsi kauheasti Mishan ja Minnin luona, joten niitäkin oli "pakko" tilata ja onneksi tilasin, sillä tuolla se leikkinyt yhden kanssa jo hyvän tovin. Siellä Manu sai myös maistella vähän Cosman herkkuja ja koska ne näytti maistuvan niin tilasin kotiin 4 eri makua.

Manu sai myös ihkaomat valjaat! Pojun lainavaljaat alkoivat käydä pieneksi ja ne on muutenkin vähän heiveröiset kissalle. Uudet valjaat on vähän paksummat ja tukevamman tuntuiset sekä hyvin poikamaisen väriset.

Paketistä löytyi myös kissen oma harja.
Sitten ruokapuoli. Manulle tilasin tuttuja Porta 21 Kittens raksuja 3x2kg ja jälleen cosman kokeilupakkauksen märkäruokia (tällä kertaa isompia purkkeja). Kanit saivat 8kg tuttuja pellettejä.
Mietin myös pitkään hankkivani Manulle jonkun aktivointi/älylelun ja päädyinkin tilaamaan Activity Roulette kiekon. Alkuun Manu ei tuosta innostunut joten sitä kokeillaan vielä myöhemmin uudestaan. Täytyy varmaan koittaa tuota kaneillekin jossain vaiheessa.

3 kommenttia:

 1. Mekin laitettiin zooplussatilausta menemään muutama päivä sitten. Tlee kyllä halvemmaksi tilata noita cuni complete pellettejä sieltä! Kiva postaus :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika halpaa kyllä ja ihanaa kun sieltä saa nykyään noita isoja säkkejä :) Ja ainainen kotiinkuljetus on iso plussa isojen tilausten kanssa. Nyttenkin meidän pakettin yhteispaino oli lähemms 50kg joten ei noita olisi jaksanut mistää itse raahata :D

   Poista
  2. Jep! Mekin tilaamme aina yli 50€ ostokset niin saamme ilmaisen kotiinkuljetuksen, ja kaneille ruokaa pitkäksi aikaa :DD

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!