#171 Arjen keskellä

Manulla on menossa hirvittävä uhmaikä. Kun se on täynnä energiaa, se tekee asioita, jotka varmasti tietää olevan kiellettyjä ja kokeilee mun hermoja monta kymmentä kertaa päivässä. Siitä on myös tullut ihan perus mies jolla on valikoiva kuulo ja hyvin usein sana "ei" yms torjuvat sanat menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Olenkin koittanut aina tällöin leikkiä/riehua sen kanssa mahdollisimman paljon jotta se keskittäisi sen energia johonkin sallittuun eikä esim tuhoamiseen. Tätä onneksi kivasti tasapainoittaa se, että väsyneenä se on aivan ihana ja lutuinen. Tulee aina viereen pörisemään, hakeaan rapsutuksia, nukkumaan ja pusuttelemaan. 

Huomenna lähdenkin pariksi päiväksi vanhempien luokse maalle koira/lapsivahdiksi jolloin Manu ja kanit jäävät isännän hoiviin. Vähän jännittää mitä Manu tuumaa, kun olen ensimmäistä kertaa pidempään poissa (todennäköisesti se tulee olemaan hankalampaa minulle kuin Manulle). Viikonlopun jälkeen tuleekin pitkästä aikaa Timin sekä ranskanpullien kuulumisia!
Kuningas päikkäreillä.
Eipä siinä kauaa mennyt, kun uudet kepit olivat tässä kunnossa.
Manulle on tullut kulmakarvoihin tuollaiset hassut harvakarvaiset viirut.
Kanit pääsivät tänään taas samaan tilaan ja ensin pusuteltiin hirveästi, mutta sitten alkoi taas se sama pariutumis/alistamisprosessi ja puolisen tuntia ne riehuivat ennen kuin rauhoittuivat. Toivon mukaan ne saivat nyt asiat järjestykseen eivätkä jatka tuota jatuvaa riehumista. Manukin katsoi ihan ihmeissään toisten riehumista.
Tässä vielä pusuteltiin
Tänään oli vuorossa myös Prinsessan kynsienleikkuu mikä sujuukin nykyään yhden ihmisen voimin todella helposti. Huimaa edistystä siitä, että ennen se oli hirveää tappelua kahdenkin ihmisen kanssa. Nykyään se seisoo aloillaa ihan rauhassa joten eipä tuossa operaatiossa kauaa enää mene. 
Pari nassukuvaa oli pakko ottaa, kun Neiti niin nätisti odotti paikoillaan.

4 kommenttia:

 1. Meiänki kaikilla kissoilla on ollut ja on nykyiselläkin tuommoset viirut päässä :) Eli vissiin ihan normijuttu vaikka näyttääkin vähän hassulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se taitaa olla ihan normaalia, mutta tosi hassun näköistä :D

   Poista
 2. Manu on vaan niin lutuinen <3 nuo kanitkin ovat ihania. Sitten tuo mustapäinen (ei nyt oikein nimeä tullut selville/päähän ;D ) on todella kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on :) Mustapäinen on Poju nimeltään :)

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!