#168 Manu 6kk!

Niin se aika vaan rientää ja poika "täytti" tänään jo puoli vuotta! Vaikka tuntuukin ettei tuo mihinkään ole kasvanut niin tänään otin vertailukuvan tuossa tuolilla ja herranjestas miten se on noin paljon kasvanut! Musta se tuntuu edelleen niin pieneltä ja pennulta.
"Synttäreiden" kunniaksi innostuin yöllä tekemään pojalle "kakun" (pitähään nyt mamman kultapoikaa hiukan helliä) johon laitoin yhden kananmunankeltuaisen, Cosman sardiinia, kana&viiriäisen munia sekä kana&tonnikala kaviaaria. Nämä sekoitin yhdeksi mössöksi ja taiteilin desimitan kanssa pieneksi keoksi. Keon kukkuralle tietty se pienen pieni viiriäisen muna sekä ympärille muutama jauhelihan luikero. Hajut olivat keittössä tuon jälkeen aikamoiset (jo pelkästään sardiinit haisevat omaan nenään aivan järkyttäviltä!) ja siivotessa oli pakko pitää nenästä kiinni. Isäntä pääsikin taas naureskelemaan miten kissa syö huomattavasti paremmin kuin ihmiset. Toinen syö kaviaaria ja viiriäisen munia, kun itse keitin pussillisen nuudeleita.
Kakkuahan piti heti päästä maistelemaan ja oikein innolla se sitä söikin. Loput laitoin jääkaappiin säilöön niin saa huomennakin vielä syödä tuota. Onneksi maistui!
Kai sitä vaan tarvitsee oikeasti myöntää, että alkaa tuo olla iso poika jo (eilen punnittiin ja vaaka näytti 3,6kg). Miten se aika rientääkin näin nopeasti?

4 kommenttia:

 1. Voi Manu, mikä komistus siitä on tullutkaan! Onnea kovasti pojalle! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Manulle! Todella nopeaa kyllä aika menee, tääkin viikko melki mennyt jo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manu kiittää! :) Niin se aika vaan juoksee :D

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!