#158 Iltahämärässä

Neidillä oli viime viikolla taas hirvittävä pesärakennusbuumi ja se oli taas nyhtänyt karvoja ihan huolella sekä itsestään, että Pojusta. Raukka on taas joutunut hullun naisen kiusaamaksi.

Kanit ovat taas ottaneen ison harppauksen Manun sietämisessä. Neiti kestää koskettelua huomattavasti enemmän kuin ennen, mutta välillä silläkin menee hermo ja silloin se komentaa Manua. Kisse onneksi ymmärtää tuon komentamisen ja antaa Prinsessan hetken aina olla rauhassa. Poju kulkee kissen rinnalla ihan kuin olisivat aina olleet kavereita. Sitä ei haittaa Manun pelleilyt sitten yhtään. Hassua huomata, että pikkuisesta nössöstä Pojusta on kasvanut iso.

Pojun turkki on taas kamalassa kunnossa, kun en ole kiireiltäni sitä pahemmin ehtinyt harjata siispä se onkin tämän viikon operaatio. Ei tarvitse pelätä, en nyhdä sitä samanlaiseen kuntoon kuin kesällä.

2 kommenttia:

  1. Sulla on aivan mahtava blogi!♥ oon saanut aivan valtavasti inspiraatiota sun blogista oikeesti! itekkin asun kerrostalossa kshden pupuni kanssa ja oon saanu aivan valtavasti vinkkejäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tosi kiva, että oot saanu inspiraatiota ja vinkkejä :)

      Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!