#157 Alkuviikon kuulumiset

Alkuviikko vietettiin Manun kanssa vielä tyttöjen seurassa ja maanantaina Minni ja Manu leikkivät jo kunnolla keskenään hippaa yms. Mishakin alkoi olla jo vähän paremmalla tuulella ja kävi haistelemassa Manua silloin tällöin. Tiistaina ne olivat jo kaikki ihan kavereita joten vähän harmitti lähteä kotiin. Pakko olla ylpeä kaikista noista kissoista sillä ne käyttäytyivät todella fiksusti ja säästyttiin vain yhdellä pienellä naarmulla. En olisi todellakaan voinu uskoa, että noista olisi tuossa ajassa tullut noin hyvät kaverit.

Illalla lähdettiinkin takaisin kotia päin ja Manu matkusti taas tosi hienosti! Bussissa se maukui pari kertaa, mutta muuten oli ihan hiljaa ja lähinnä nukkui.
Tiistaina annettiin kissoille vähän ahvenen filettä maistiaisiksi. Misha kävi haistamassa ja sen jälkeen leiriytyi tuolin päälle katsomaan kakaroiden touhuja. Minni maistoi ensin hiukan muttei oikein maistunut. Manulle nuo kelpasivat ja se söikin lautasen tyhjäksi.
 Samalle sohvalle nuo uskaltautuivat ensimmäisen kerran sunnuntaina. Silloin tytöt istuivat toisella puolella ja Manu tuli mamman syliin turvaan katselemaan niitä. Miten voikaan kissa olla noin ilmeikäs. Tiistaina ne jo nukkuivat ihan tyytyväisinä samalla puolella sohvaa.
 Misha näytti kyllä välillä niin hapanta naamaa, että ihan nauratti. 
 Juuri ennen lähtöä kaikki kolme leikkivätkin eteisessä ja keittiössä ihan tyytyväisinä. Vaikka Minnillä ja Manulla on puolisen vuotta ikäeroa niin kokoeroa niillä ei pahemmin ole. Tietty Minnillä on enemmän massaa ja Manu on tuollainen luikero, mutta korkeudessa ei ole paljoa eroa. Misha nyt taas on aikas kookas joka puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!