#156 Kissatäyteinen viikonloppu

Lauantaina lähdettiinkin Manun ensimmäiselle reissulle ja suunnattiin kohti Vantaata josta lähdetäänki vasta tiistaina kohti kotia. Ei olisi herrasta uskonut, että reissaa ensimmäisen kerran vaan hyvin tottuneen oloisesti nukkui lähes koko bussimatkan.
Perillä olikin paljon jännempää sillä heti oli kaksi tyttökissaa vastassa. Laitettiin Manu makuuhuoneeseen, jossa se sai totutella uuteen paikkaa ja uusiin hajuihin rauhassa. Samalla annettiin Minnille ja Mishalle haisteltavaksi Manun pyyhkeitä (joiden päällä se on yleensä nukkunut). Illemalla päästettiin Manu tutkiskelemaan muutakin kämppää ja silmä tarkkana katsottiin kissojen perään. Ne pysyttelivät kaikki hyvän etäisyyden päästä toisistaan ja muutaman kerran sähisivät jos Manu meni liian lähelle.
Neiti Valkoinen (Misha) ei ollut yhtään innostunut vieraasta kissasta vaan on näyttänyt hyvin nyrpeää naamaa koko ajan. Minni ja Manu ovat selvästi kiinnostuneet toisistaan, mutta vähän vielä pelottaa. Ne kuitenkin jo hetken aikaa leikkivät yhdessä mikä ja menevät välillä jo alle metrin päähän toisistaan ja leikkivät seuraa johtajaa leikkiä. Emme kumpikaan ystäväni kanssa osanneet odottaa näin nopeaa edistystä. Mishakin on edes suht tyytyväinen kunhan Manu ja Minni pysyvät tarpeeksi kaukana. Tällä hetkellä ne tosin nukkuvat kaikki ihan tyytyväisinä samassa huoneessa.
Minni on kauhea linssilude ja siitä saikin paljon kivoja kuvia. Misha taas näyttää joka kuvassa siltä, että maailma haisee hyvin pahalta. Manu nyt mennä jolkottaa semmoista vauhtia joka paikkaan ettei kameranpitelijä pysy perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!