#155 Kaneihin totuttelua

Päivittäin kissa ja kanit ovat tekemisissä ja se onkin tuottanut jo hiukan tulosta. Alkuun Neiti oli aika aggressiivinenkin Manua kohtaan kun taas Poju on kokoajan ollut kiinnostunut. Ajattelin ettei Neiti tule jaksamaan kakaran pelleilyä, mutta olin väärässä. Se antaa Manun käpälödä itseään aidan läpi eikä välitä enää läheskään niin paljon kuin alussa. Välillä sillä menee hermo ja se komentaa murisemalla, jolloin Manu onneksi tajuaa perääntyä.
Poju on niin kiintynyt omaan uuteen laatikkoonsa ja harvoin tulee katsomaan Manun puuhia aidan viereen. Vapaana ollessaan se kyllä juoksentelee iloisesti kissen perässä ja haistelee kaveria.
Viikonloppuna olisikin tarkoitus lähteä muutamaksi päiväksi Manun kanssa katselemaan vähän tyttökissoja Vantaalle (katsomaan miten tämä neiti sekä pieni Minni ovat kasvaneet). Silloin kanit ovat isännän hellässä huomassa.

Tänään olikin se päivä, kun Manu ehti kiivetä kanien puolelle ennen kuin huomasin. Mitään tappelua ei onneksi tullut vaan kaikki olivat ihmeissään. Ihmekkös tuo. Ei sitä joka päivä putoa kissa taivaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!