#154 Kuukausi jo kotona

Blogi tuskin vieläkään palaa normaaliin postaustahtiin sillä paljon on vielä kesken. Halusin kuitenkin tulla postailemaan Manusta sillä tänään tuli kuukausi siitä, kun haettiin poika kotiin. 
 Parisen viikkoa sitten ihmettelin, kun Manu ei syönyt enää kunnolla. Märkäruokaan se ei oikein koskenut ihan sama mitä tarjosi ja kuivaa meni desin verran päivässä. Nyt onneksi syömättömyyskausi alkaa ilmeisesti olla ohi ja poika onki alkanut ihan kunnolla tankkaamaan. Pari desiä päivässä kuivaa sekä märkää jo 4 ruokalusikallista! Vettäkin se litkii päivittäin runsaasti.
 Manu on myös sosiaalistunut todella paljon. Nykyään se hakeutuu päivisinkin syliin nukkumaan ja rapsutukset sekä silitykset kelpaavat herralle huomattavasti paremmin kuin ennen. Öisin se nukkuu lähes aina minussa kiinni ja valtaa koko sängyn. 
 "Pärinäkohtaukset" ovat voimistuneet ja se veteleekin sellaista rallia, että oksat pois. Tällöin myös sana "ei" on hyvin hukassa vaikka sitä ollaankin ahkerasti harjoiteltu. Kovasti joka paikkaa pitää päästä tutkimaan ja se onkin keksinyt kiivetä kanien verkkoa pitkin ylöspäin. Toiselle puolelle se ei ole onneksi vielä kertaakaan päässy, kun ollaan se aina otettu alas verkolta. Aika näppärästi tuo kiipeäminen kyllä käy. Ei se ole mikään ihan tyhmä kissa (mikä on todettu jo monta kertaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!