#145 Hei me muutetaan taas!

Aamu aloitettiin kymmenen paikkeilla Manun vielä nukkuessa. Äkkiä sekin kuitenkin heräsi aamuruoalle.
Aloitin muutto-operaation jo eilen illalla ottamalla kanit yöksi sisälle sekä purkamalla aitauksen ja siirtämällä kaikki tarvikkeet valmiiksi jo keittiöön. Näin ollen aamulla oli helppo aloittaa aitauksen rakentaminen.

Päätin tällä kertaa rakentaa vähän erilaisen aitauksen, jotta keittiön pöytä mahtuu keittiöön. Kaneille jäi silti tarpeeksi tilaa liikkua. Keittiö kun on ainut huone missä kasvit saavat tarpeeksi valoa. (Tästä vaiheesta kuva valitettavasti otettu puhelimella, sillä en millään löytänyt toista objektiivia).

Manu oli ahkerasti mukana rakentamassa tai no lähinnä tutustumassa kaneihin. Neiti tuli sitä heti haistelemaan kaltereiden läpi, mutta säikäytti pikkuisen pari kertaa rynkyttämällä niitä. Poju oli ensin AIVAN kauhuissaan kamalasta pedosta, mutta aitauksen valmistuttua tuli sekin hieromaan tuttavuutta kissen kanssa. Tosin hyvän välimatkan päästä. Manua kiinnostaa nuo niin paljon, että pakko pitää vielä keitiön ovea kiinni ja antaa niiden tutustua valvotusti ettei kävisi vahinkoja.
 Päivällä laittaessani ruokaa Manu oli taas valvotusti tutustumassa kaneihin tällä kertaa komppariverkon läpi. Pojukin uskaltautui muutaman kerran tarpeeksi pitkän välimatkan päästä katsomaan otusta kun taas Neiti tuli verkolle asti haistelemaan. Tällä kertaa Prinsessa ei ollut mitenkään päälle käyvä tms. Tutustumisen jälkeen olikin Manun mielestä taas hyvä mennä päikkäreille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!