#138 Syksystä

Tilannehan on nyt se, että laitoin jo talvella muutamat asuntohakemuksen menemään opiskelijakämppiin, mutta vieläkään ei ole tullut tarjousta mistään. Tämä vuosi on mennyt lähinnä odotellessa enkä sen takia ole oikein osannut suunnitella tai tehdä mitään erikoista kanien kanssa kun kokoajan odottaa sitä tarjousta. Ja koska ei oikeastaan olla tehty oikein mitään, niin blogiin ei ole tullut paljon kirjoiteltua.

Nyt kuitenkin ilmaantui todella hyvä vaihtoehto ja on enää parista jutusta kiinni muutetaanko kanien kanssa Pohjois-Savoon! JOS tämä onnistuu ja tapahtuu niin suunnitemissa olisi irtisanoutua tästä kämpästä lokakuuhun mennessä. Tämän pitäisi selviytyä tässä parin viikon aikana. Muutimme sinne tai emme niin jokatapauksessa todennäköisesti syksyn aikana tulee muutto.

Valitettavaahan on, että koko muutto-operaatiovaikuttaa blogiin.  Pyrin kuitenkin päivittelemään blogia aina välillä, mutta postauksia saattaa tulla samalla hitaalla tahdilla kuin nyttenkin ja ne saattavat painottua tuohon muuttoon nyt jonkin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!