#136 Kuulumisia ja kasa kuvia

Huonolaatuinen puhelinkuva ankkalasta
Reissussa ollessa en pääse usein postailemaan, sillä täällä on vain yksi kone jolla saan siirrettyä kuvia kamerasta koneelle enkä pääse sille kovin usein. Nyt kuitenkin muu porukka lähti pienelle reissulle ja ehdin postailemaan.

Kuumuuden takia kanit asutettiin tämän reissun ajaksi ankkalaan missä on huomattavasti viileämpi kuin sisällä tai ulkona. Siellä ne mahtuvat juoksentelemaan ja ovat pari kolme kertaa päivässä päässeet talliin juoksentelemaan. Neiti on käynyt pari kertaa omin lupineen tallin oven ulkopuolella käppäillessä laittaessani ruokia ja Poju on muutaman kerran päässyt valjaissa ulos. Näillä helteillä en halua raahata noita ulos viileästä tallista.

Alkuviikosta oltiin Pojun kanssa tunnin verran auringonnousun aikaan ulkoilemassa ja samalla kissa ja kani näkivät toisensa ensimmäisen kerran. Otin varuiksi ensin Pojun syliin, mutta laskin sen pian alas kun Miisu ei näyttänyt mitään kiinnostusta sitä kohtaa. Muutaman sekunnin ne nuuhkivat toisiaan jonka jälkeen Poju päätti ottaa jalat alle ja paeta paikalta. Tämän jälkeen Miisu ei tullut 10 metriä lähemmäs meitä ja vain naukui, että hänet pitäisi päästää sisälle aamuruoalle.
 Miisu on kyllä aivan mahtava kissa! Aamuisin käydessäni ulkona se ilmestyy jostain kiehnäämään jalkoihin toivoen rapsutuksia ja illalla sama juttu. Tästä onkin tullut meille tavallaan rutiini ja eräs aamu otinkin siitä muutaman kuvan kameran ollessa mukana. Ankkakuva on samalta aamulta. Jos joku ihmettelee niiden rajua ulkonäköä niin niillä on pientä johtajuuskiistaa ollut hetken ajan ja sen takia niistä on tullut tuon näköisiä.
Kävimme keskiviikkona taas vahtimassa ystäväni siskon kultsua ja siellä tuli taas räpsittyä muutama kuva.

2 kommenttia:

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!