#132 Juhannusreissu part 2

Alunperinhän meidän piti olla koko reissu mökillä, mutta se suunnitelma muuttui vesipumpun hajoamisen myötä. Viikon jälkeen päätettiinkin majottautua ystäväni vanhempien luokse vähän matkan päähän. Siellä jouduttiinkin vähän säätämään, jotta saatiin kaikki mahtumaan. Siellä kanit pääsivät muutaman kerran koiran aitaukseen juoksentelemaan.
Kaneja sai olla kokoajan vahtimassa sillä ne olivat mökillä järsineet häkin vetoketjun rikki sekä jokaiseen kulmaan pienet kanin mentävät aukot. Lisäksi perheen koira Väinö oli niistä todella kiinnostunut. Muuten Väinö on kyllä aivan ihastuttava koira! Rodultaan se on sekarotuinen ja todella seurallinen yksilö jota saa olla kokoajan rapsuttamassa.

Pieni läheltä piti-tilanne tapahtui, kun kanit olivat vapaana ja Väinö pääsi ulos. Siinä ensin ystäväni otti Väinön kiinni, mutta se pääsi rimpuilemalla irti. Sen jälkeen en ehtinyt itse edes ajatella mitään vaan nappasin tuon +25kg koiran päättäväisesti syliin ja kannoin sisälle. Olen yleensä eläinten kanssa hyvin varovainen ja hellä etten vahingossakaan koske liian kovakouraisesti joten säikähdin hieman omaa toimintaani. Niin sitä muutkin vähän säikähtivät, muttei siinä vaiheessa voinut muutakaan. Kai sitä sitten vain tekee mitä tahansa omien eläinten ollessa vaarassa.
 Perheessä on myös 4 kappaletta uros ankkoja joiden touhuamista oli tosi hauska katsella. Välillä myös perheen kissa Miisu kävi näyttäytymässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!