#130 Taukoilua ja höpinää

Viime viikolla tulikin äkkilähtö maalta takaisin kotiin ja sen jälkeen olen kiireissä koittanut saada kaikki asiat hoidettua ennen juhannusta.

Huomenna onkin rankka päivä sekä minulle että kaneille. Lähdemme nimittäin Pohjois-Savoon viettämään pitkää juhannusta (ollaan varmaan reissussa pari viikkoa) ja ensimmäisenä edessä on reilu 5 tunnin mittainen junamatka. Tavaraa on enemmän kuin tarpeeksi ja toivonkin isännän saattavan meidän junalle sillä en tiedä saanko kaikkea itse raahattua. Kuvia tulee varmasti reissusta taas enemmän kuin tarpeeksi, mutta en tiedä vielä yhtään miten pääsen siellä päivittelemään blogia joten huonolla tuurilla blogi hiljenee vähän pidemmäksi aikaa. Tosin kaipa te lukijat olette näihin hiljaisiin jaksoihin jo tottuneet.

Eli jos meistä ei kuulu mitään hetkeen niin erittäin hauskaa juhannusta kaikille!

Perillä päästäänkin asustelemaan ystäväni "mökissä" missä on ihana piha joten kanit pääsevät ulkoilemaan kelien salliessa. Viime viikonloppuna tajusin, etten ole yhtään ajatellut miten majoitan kanit sisälle ja siitäkös tulikin kauhea stressi. Jotenkin päädyin katselemaan koirien kevythäkkejä sillä nehän saa tosi kätevästi kasaan ja pieneen tilaan. PetNapin sivuilta löytyikin budjettiin sopiva ja se saapui tänään vihdoin perille (ongelmista huolimatta!). Kyllä kelpaa kanien kanssa matkustella :) Nyt vain toivotaan, että tuo mahtuu junaan kun olikin vähän isompi kasaan laitettaessa kuin mitä ensin ajattelin (soitin kyllä varmuudeksi asiakaspalveluun ja varmistin että sen pitäisi johonkin mahtua).

Pitihän siihen tänään jo vähäsen tutustua. Saa nähdä kuinka äkkiä nuo keksivät jyrsiä itsensä tuolta ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!