#127 Tästä kesä voi alkaa

Nosta tanssija jalkaa...

Päästiin vihdoin aloittamaan kanien kanssa kunnolla kesä, kun lähdettiin maalle. Vaikka tykkäänkin junalla matkustella (nyt varsinkin uuden kivan kantolaukun kanssa, hih) niin pakko vain todeta tuon VR:n lemmikkivaunun ihanuus. Mennessä siellä oli reilu 30 astetta lämmintä.. onneksi ikkunan avaaminen auttoi hiukan ja lämpötila laski ihan siedettäviin lukemiin. Kanit nauttivat uudesta tilavasta laukusta, kun saivat halutessaan makaamisen sijaan myös hiukan jaloitella.

Perillä laitoin kanit heti linnakkeeseen (mikä on nyt jaettu ranskanpullien takia kahtia) ja illalla otin Pojun pihalle valjaissa. Kovin kateellisena olen katsellut muiden blogeissa olevia kesäisiä kuvia ja vihdoin pääsin myös itse ottamaan niitä pois kerrostalon harmaudesta!

Timi oli aivan innoissaan/ihmeissään uusista kaneista ja päivysti parisen tuntia linnakkeen ympärillä. Viikon päästä kakaralla onkin ensimmäiset näyttelyt ja lupauduin sinne kuvaajaksi (josko äiti saisi viimein sen haluamansa kunnon rakennekuvan Timistä).
6 kommenttia:

 1. kohta pääsee rytmiin, hypnoosiin ja transsiin...
  Kiva postaus ja ihanat kuvat Pojusta (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttuva biisi :) Kiitoksia :)

   Poista
 2. Kivan värinen toi Pojun turkki. :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!