#124 Halipupujen kynsienleikkuu

 Molemmat kanit ovat viihtyneet pihalla ja niistä on tullut ihme halipupuja: jos istun lattialla niin tunkevat syliin ja tykkäävät silityksistä enemmän kuin yleensä. Tänään ne joutuivat taas kynsienleikkuuseen mikä sekin onnistui yllättävän näppärästi ja nopeasti. Poju rentoutuu nykyään selällään ollessaan nopeasti ja operaation jälkeenkin makoilee tyytyväisenä paikallaan vaikka saisi jo nousta.
Postisetä toi taas ruokapaketin mistä löytyikin tällä kertaa myös uusi ihana kantolaukkumme. Meillähän on vain yksi kuljetusboksi joten toinen on ollut hankintalistalla jo kauan. Halusin nimenomaan tällaisen laukun, jota on huomattavasti helpompi kantaa kuin normaalia boksia. Ja tuo onkin niin iso, että sinne mahtuvat molemmat samalla kertaa.

3 kommenttia:

 1. Ihanat kanit! Ja tota kantokoppaa oon jo kauan ihaillut zooplussasta, mutta päätin ajatuksesta luopua, kun Marley puri meidän vanhan kopan rikki :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin katselin tuota jo hetken ja nyt kun oli tarjouksessa niin en voinut olla ostamatta :D Ai siellä on myös samanlainen tuholainen kun meidän Neiti :D Vähän pelottaa tuonkin puolesta, mutta saa nähdä mitä tapahtuu :)

   Poista
 2. Huuru Turvat26/5/14 16:42

  Hei, ihania kaneja. Itselläkin on yksi leijonanharjaskani. Eniten olen heppaihmisiä, joten en pidä ainakaan tässä vaiheessa mitään kaniblogeja. Mutta tervetuloa seurailemaan, jos vain kiinnostaa yhden tytön ratsastusharrastusta, jossa yritetään kouluttaa ex-ravurista estehevosta http://huuru-turvat.blogspot.com/ + liityin lukijaksesi (;

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!