#116 Kuulumiset pitkän kaavan mukaan

Vaikka olen itse ehtinyt viettää kanien kanssa nyt vähän enemmän aikaa kuin yleensä, niin postauksia on silti tullut harvemmin. Arki rullaa päivästä toiseen ihan samalla kaavalla eikä oikein löydy aihetta kirjoittaa.

Maaliskuussa tuli laitettua asuntohakemuksia muutamaan yksiöön ja jonotusajoista ei oikeastaan tiedä vielä yhtään. Odottelun takia kaikki isompi tekeminen ja semmosten suunnittelu on jäänyt lähes kokonaan pois. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tässä asustellaan vielä ainakin tämä kesä joten olenkin vaivihkaa jo suunnitellut laittavani elukat ulos. Sama suunnitelma oli myös viime vuonna, mutta se kaatui parvekeremontin takia, mutta toivottavasti tänä vuonna onnistuisi.

Tylsyyttäni miettin jo valmiiksi vähän parvekkeen järjestelyä. Alue tulisi olemaan samankokoinen kuin mitä nyt (2,20m x 2,20m), mutta se olisi kivaa vaihtelua ja me saataisiin keittö "takaisin".
Pariskunta elelee oikein makeasti. Neidillä on vähän kevättä rinnassa ja sekin välillä vapaana ollessaan heittelee kunnon iloloikkia. Pojun karva on vaihteeksi aivan järkyttävässä kunnossa. En kuitenkaan uskalla kauheasti sitä harjata, sillä se kirjaimellisesti kaljuuntuu sitä mukaan kun harjaan. Kaipa se tuosta rauhottuu.
Tänään pariskunta sai ensimmäiset omat vihreät maisteluun ja kyllä kelpasi! 


3 kommenttia:

 1. Meidän ohrat on vasta kasvamassa pikkuisina taimina :c. Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ohra kasvaa aika äkkiä :)

   Poista
  2. Oooi ihania pupuja❤

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!