#103 Ei nyt mennyt niinkuin piti

Asiathan eivät nyt menneet ihan niinkuin piti. Kerrompa ensin vaikka huonommin menneet asiat.

Kissanhan tuli minulle kasvattajalta hetkeksi ennen kuin kaverini hakee sen toisen kissansa kaveriksi. Nyt selvisikin, että kissalla on loisia/punkkeja sillä sen korvat ovat täynnä kahvinpurun näköistä tavaraa. Ja koska kaverini ei halua toisen kissansa saavan niitä, niin lähden tämän ressukan kanssa huomenna eläinlääkärille. Samalla pentu madotetaan ja tarkistetaan muutenkin. Samalla tarvitsee kysäistä ellin mielipidettä pennun iästä. Olemme tässä keskustelleet miten se on aivan liian pieni ollakseen 12 vko. Saa nähdä mitä elli on mieltä. Eli kissa on meillä niin kauan kunnes on varmaa ettei loiset tartu. 

Sitten hyvät asiat. Kissa on syönyt todella hyvin mikä on hyvä juttu! Se on myös todella energinen ja reipas. Tuntiakaan se ei ihmetellyt vaan heti oli kuin kotonaan. Leikkii sekä yksin, että ihmisen kanssa ihan normaalisti ja tulee aina syliin nukkumaan. Ensin pyörii sylissä n. 20min ja sitten nukahtaa. Se myös kulkee perässäni tai jos lähden huoneesta sen huomaamatta niin alkaa kauhea huuto.. tai no piipitystähän tuo lähinnä pitää.

Aivan uskomattoman ihana tapaus. En ole kauheasti kissojen kanssa ollut tekemisissä mutten todellakaan odottanut näin sosiaalista tapausta. Tietysti ikä voi vaikuttaa, että nuoren ikänsä takia kiintyi minuun nopeasti.. en tiedä. Ihanaa kuitenkin saada viettää riiviön kanssa aikaa. 

Nyt pitkän tekstin päätteeksi vähän kuvia.

12 kommenttia:

 1. Korvapunkeilta kuulostaa. Kannattaa tosiaan hoitaa ne pois, ennen kuin luovuttaa kotiin missä on toisia kissoja tai koiria, ettei tartu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Onneksi huomattiin nyt ennen kotiin luovuttamista että saadaan heti hoidettua pois :)

   Poista
 2. Ihana on! ♥ Toivottavasti saatte punkit pikaisesti pois! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, aivan liian ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä :) En tiedä miten maltan luopua tuosta.

   Poista
 4. On kyllä söpö kisuli <3 Korvapunkit on inhottavia, meidänkin kissoilla (nykyään kyllä vain yksi kissa meillä) on joskus ollut korvapunkkeja.. Onneksi lähtivät pois lääkkeillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä inhottavia. Onneksi tuo lääke on ilmeisesti aika tehokas, että yksi hoitokerta riittää :)

   Poista
 5. Voi pientä ressukkaa :'( Toivottavasti saadaan punkit pikaisesti pois :)

  VastaaPoista
 6. Huhhuh, kauheeta että jotkut ihan tieten tahtoen tolleen huijaa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tälläkin oli sitä eritettä niin paljon korvissa, ettei se ole voinut jäädä huomaamatta. Noh pääasia, että pentuu saadaan nyt nopeasti kuntoon :)

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!