#101 Karvapallojen kuulumisia

Meillä vaihdettiin joulun alla pellettiä. Tällä kertaa kokeiluun tuli Cuni Complete, koska sitä saa niin näppärästi tilattua zooplussalta. Tämä on maistunut turhankin hyvin ja heinä on jäänyt lähes kokonaan syömättä. Tästä syystä vähensinkin pellettejä aika paljon ja rinnalle otettiin monipuolisempi tuoreruoka. Nyt on taas alkanut heinäkin maistua.
Emmasta ja Ellasta piti kirjoitella vasta kun saan uusia kuvia, mutta nyt tulikin paljon uutisia siskoksista.
Vuoden vaihteessa äitini soitti ja kysyi olinko varma siskoksen sukupuolista. Sanoin olevani täysin varma, sen verran moneen kertaan ne tuli tarkistettua. Sitten hän kertoi, että Emma oli taas saanut turpaansa ja sillä oli taas korvassa haava. Olivat sitten päättäneet erottaa neidit väliaidalla. Kerroin olevani vähän epäileväinen reiällisestä aidasta sillä pääseehän siitä läpi puremaan. Äiti kuitenkin epäili Emman menevän niin lähelle aitaa, että Ella pääsisi siitä läpi puremaan. Miksipä toinen menisi lähelle kun tietää saavansa turpaan? Eipä ne kanit sitä ihan noin taida ajatella.

Eilettäin soitinkin äidilleni kuulumisia ja kysyin siskoksista. Ensinnäkin Ella oli kuulemma päässyt puremaan Emmaa aidan läpi joten siihen oli rakennettu parempi aita. Sitten Emma oli kuulemma päässyt jotain kautta toiselle puolelle ja saanut ihan kunnolla turpaansa. Korvista oli lähtenyt kunnolla palasia ja pepussa oli ollut haava. Seinät olivat kuulemma olleet täynnä verta ja karvatuppoja ympäriinsä. Nyt olivat rakentaneet sen aidan niin, ettei mitenkään Emma pääse toiselle puolelle. Mietittiin siinä, että niitä ei voi kyllä laittaa ollenkaan samaan, eli laitetaan varmaan kokonaan eri karsinoihin. Emmalle saatetaan hankkia kaveri kerta on noin läheisyyden kaipuinen. Ella pidetään yksinään aggressiivisuudesta johtuen

9 kommenttia:

 1. Voisko Ellalla olla murkku-ikä? Silloinhan kani voi tulla kiukkuiseksi ja ei välttämättä hyväksy toisia kaneja reviirilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tuli itsellenikin ensimmäisenä mieleen. Äitini oli samalla kun oli Emmaa käynyt eläinlääkärissä näyttämässä niin jutellut asiasta ja ell oli ollut vähän sitä mieltä ettei tuo mene pelkästään murrosiän piikkiin. Toivotaan kuitenkin parasta, että siskoksista saataisiin vielä kaverit.

   Poista
 2. Täytyy heti tähän alkuu sanoa, että nuo Emma tai Ella kumpi nyt kuvassa onkaan niin on kyllä mahtavan näköisiä :) Jotenkin näyttää niin paljon isommilta kuin esim. mein Pontus.

  Piti tähän kirjoittaa jotain älykästä, mutta unohin.. tuun kommentoimaan uudelleen kun muistan mitä piti kirjoittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylemmässä kuvassa on Ella ja alemmassa Emma :) Ja onhan nuo isoja, painavat suurinpiirtein 8 kiloa. Ainakin on hyvät rasvakerrokset lämmittämässä näillä pakkasilla :)

   Poista
 3. Meillä kanit oli kesällä aivan mahdottomia! Lumi jäi kokoajan nöpön alistamaksi eikä saanut olla rauhassa, kun nöpön jahtasi sitä :'/ laitettiin väliin kesän alussa aita, mutta sen pystyikin ottamaan pois loppu kesäksi :) meillä kanit eivät purreet ainakaan kovin pahasti , mutta meno ei näyttänyt kovin rauhalliselta. Meilläkin kaveruksilla taitoi olla murrosiän tapainen vaihe :D toivottavasti Emmalle ja ellalle keksitään hyvä ratkaisu :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjaa :/ Toivottavasti teilläkin menisi tuo vaihe ohi :)

   Poista
 4. Aivan mahottoman sulosia koko joukko! :') toivottavasti klupat nyt saisivat asiat kuntoon! :/

  VastaaPoista
 5. Meinasin heti tulla kysymään, että olisiko murrosikää ilmassa, mutta en ollutkaan ainoa joka oli ajatellit jo samaa ☺

  Murrosikä on usein se milloin kanisiskokset riitaantuu, joskus hyvinkin verisesti. Naiset on naisia, oli sitten ihmisiä tai kaneja.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että on vain murrosikää. Olisi kamalaa jos siskoksia ei voisi pitää enää ollenkaan yhdessä :)

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!