#90 Joululahjan testausta

Sain tänään isännältä joululahjan Canonin 40 mm f/2.8 STM. Toki päätös tästä tehtiin yhdessä, mutta tänään sain tämän ihanuuden käsiini. Pakkohan sitä oli heti päästä testailemaan. Olin kyllä ihan kujalla kun otin kameran käteen. Tottunut zoomailemaan eikä nyt ollutkaan enää zoomia. Noh harjoittelemalla oppii!

Pitäisi jossain vaiheessa kokeilla videokuvaamista kun tuo tarkennus on niin hiljainen.

15 kommenttia:

 1. Mikä kamera siulla on?? :DD

  VastaaPoista
 2. wautsi mikä ero edellisiin kuviin verrattuna! Onnea uudesta "perheenjäsenestä" ja tosiaan, harjoittelemalla oppii! En malta odottaa uusia kuvia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks mut öööh...mitäh!?

   Poista
  2. Oi kiitos! :) Eiköhän se tästä kun malttaa vaan kuvata :)

   Poista
  3. Olis muuten kiva nähdä jotain häkkiesittelyn tapaista videota/kuvia! :3

   Poista
  4. Koitan tehdä tässä jossain välissä :) Tulikos ruokalähetys perille?

   Poista
  5. Ei vielä ole tullut :P mutta eiköhän huomenna sitten!

   Poista
  6. Ehei, ei mitää, aattelin vaan Pupuninja, että olet kanienkuvaaja, etkä mikään vinkuva penska joka haluaa nähdä lisää videoita ja kuvia!!!!! -.-

   Poista
  7. Öh, aika hämmentävää. Ensinnäkin, en ole mikään helvetin kanienkuvaaja. Olen aivan tavallinen ihminen kera kolmen kanin ja kameran. Ja toiseksi kai mä nyt saan kommentoida mitä haluan? Ja todellakin haluan nähdä lisää kuvia, kun henkilökohtaisesti todella paljon tästä blogista, kaneista ja kirjoittajasta pidän. Halusin nähdä häkkiesittelyä, koska mun mielestä on mielenkiintoista nähdä miten muiden bloggaajien kanit elävät jne.

   En kyllä kovin usein tuollaisia toiveita kirjoittele kommentteihin, mutta anna vaan kun kerran niin teen ni jo on joku tuntematon anonyymi haukkumassa vinkuvaksi penskaksi. Oliko sulla omaa ikää sitten sen 10v? Epäkypsää meininkiä nimittäin.

   Poista
  8. Anteeksi, mua vaan jotenkin ärsyttää, kun mun blogi ei menesty mitenkää ja mun elämä on huonossa suunnassa, itsemurha on tällähetkellä mielessä!

   Poista
 3. Aattelin nyt kysyä tyhmä kun oon eli käytätkö tota "vaan" kamerassa vai onko sulla joku muukin siinä?Älä naura tälle kysymykselle haluisin vaan tietää kun itekkin tarvis kameraan jonkun uuden ,mut oon niin tyhmä näitten kanssa nii kysynpä nyt:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ymmärsin nyt oikein, mutta kyllä siinä kamerassa on vaan tuo kiinni yksistään :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!