#88 Muonitus muuttuu jälleen

Jänikset tekivät hyvin selväksi, että vanha pelletti ei enää kelpaa. Aika hyvin nuo muutoksista pitävät söivät kuitenkin lähes koko 25 kg säkin. Kävin viikolla faunattaressa ja mukaan tarttui 2 pussia Burgessin Exceliä (tarjouksesta) sekä Versele-Laga Cuni Nature sekoitusta. Herkkujakin piti tietty elukoille saada joten ostin Oxbown mansikkapaloja sekä kassalta vielä niin suloinen herkkupussin sillä perusteella, että jäniksetkin tarvitsevat joululahjan!

4 kommenttia:

 1. Mites tuo burgess on maistunut kun itse olen ajatellut ruveta sekoittelemaan sitä noiden omien nassukoiden ruokaan? Ei viitti ostaa, jollei sitten maistu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina maistunut tosi hyvin. Molemmat syöksyvät aina ruokakupille vaikka siellä olisi pelkkää pellettiä :) Kannattaa katsoa jos jostain saa irtona sitä. Meidän faunattaressa ainakin on :) Voisin tietty lähettää teille vaikka pienen maistiaispussin ettei tarvitse isoa pussia ostaa jos eivät tykkääkään :)

   Poista
  2. Hmmm missä päin faunattaressa käyt? Meillä toimii tuo hml faunatar ja siellä oxbowta ja genesistä vaan /: olisi kyllä tosi kiva ensin kokeilla nimittäin miten pupuille maistuu! :))

   Poista
  3. Aa no me ollaan Tampereella asti. Laita mulle vaikka sähköpostia ni sovitaan siellä :)
   tintinblogi@outlook.com

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!