#69 Syksyinen viikonloppu

Olin viikonlopun maalla ja voi että miten se pieni Timi poika on kasvanut. Toinen ihan itkusti kun tulin ja kulki koko viikonlopun perässäni. Nukuin alakerrassa ja tullessani aamuisin ylös oli poika taas ihan innosta sekaisin ja itkusti. Kädet ovat taas pienillä naarmuilla, kun pojalta lähtee hampaita niin se pureskelee aivan kaikkea ja varsinkin leikkiessä (mitä tehtiin todella paljon). Kuvat ovat vähän niin ja näin. Jostain syystä ei vain toiminut minun ja kameran yhteistyö.

Olipas kiva tulla kotiin ja ensimmäisenä huomata miten eteisen mattot ovat kasassa. Olimme virittäneet elukoiden aitaksen reunoille todella korkeat viritykset, mutta silti Poju oli päättänyt karata. Se oli käynyt hyppimässä näppäimistöni päällä, repinyt yhden talouspaperirullan aivan kappaleiksi, käynyt nakertamassa piuhoja (kaiuttimien piuhat, pikkuimurin latausjutun, jatkojohto ja pleikkarin piuha tarvitsee uusia) yms mukavaa. Vielä kun olen sitä niin paljon ylistänyt miten se ei ikinä jyrsi mitään. Huoh. 
Oli se keksinyt hypätä takaisin aitaukseen (oli vissiinkin tullut nälkä), onneksi ei sentään ollut loukannut itseään. Seuraavaksi kun joudumme samaan aikaan olemaan isännän kanssa pois, niin viritämme läppärin sillä tavalla, että se kuvaa kokoajan noiden aitausta. Siten voimme seurata puhelimen kautta mitä tapahtuu ja jos jompi kumpi päättää karata niin soita kaverin paikalle.

Nyt kuitenkin muutama kuva viikonlopusta.

Riiviö nappasi kiusallaan pikkusiskoni haravan. Onnessaan juoksi se suussa pitkin pihaa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!