#67 Terassimatto

Käytiin K-raudassa hakemassa puupellettiä ja samalla katseltiin vähän lattiamattomateriaaleja. Ajatus oli keksiä joku yhtenäinen pinta lapsien alueelle. Poju riehuu päivittäin sen verran, että siellä on kaikki matot ihan kasassa. Ja jokainen kanin omistaja varmaan tietää kuinka paljon käpälät luistavat liukkaalla lattialla. Joten jotain oli keksittävä. Löysimme vähän vahingossa tarjouslaatikosta pienen pätkän terassimattoa joka sitten päätyikin kassan kautta kotiin. Se on yllättävän kevyttä ja ja sen pohjassa on pieniä vihreitä muovisia jarruja joten matto pysyy paikallaan. Aika näyttää oliko ostos kannattava.

Siivousurakan keskelle ilmestyi isäntä kameran kanssa.

Poju oli taas ihana itsensä. Se pelkää imuria, mutta aina välillä esittää Prinssi Rohkeaa ja tulee rinta rottingilla tutkiskelemaan sitä mörköä tai menee siitä ohi niinkuin se pelottava rötiskä ei siinä olisikaan. Kun mörkö liikkuu sentinkin kaikki se rohkeus on tiessään ja pieni juoksee hyvin nopeasti Neidin viereen turvaan.

Kun mörkö oli ollut pitkän aikaa hiljaa ja paikallaan niin Prinssi Rohkea heitti makuulle sen eteen.
Lopputulos

10 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla! :)

  Paljonkohan tuo matto muuten maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo oli joku jämäpala (133cm x 2m) ja maksoi noin 20euroa.

   Poista
 2. On kyllä hieno aitaus pupuilla :))

  VastaaPoista
 3. Voi sun kaneilla on kyllä tosi hieno häkki! :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on käytössä tuota terassimattoa :) ainoa miinus on, että purut (joita on vessakipassa ja sitä kautta muuallakin) jäävät siihen tosi tiukkaan kiinni, muuten oon kyllä ollut tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tuollaista vähän odotinkin :) Meillä ei onneksi ole enää purua käytössä, mutta varmasti tuohon tarttuu ajan myötä kaikennäköistä tavaraa kiinni :)

   Poista
 5. Tää terassimatto oli kyllä loistava idea! Pitää kattoa jos joskus tarttuu itellekki matkaan mukaan :) hihi hauska huomata, että appelsiinipalloa on vähän jyrsittykkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Neiti vaan tykkää siitä vähän liiaksikin ja jyrsii sitä ihan pieniksi palasiksi jos vain pääsee reunoihin käsiksi :D

   On sitäkin juu jyrsitty :) Se on vain ilmeisesti väähn hankala kun lähtee helposti pyörimään. Poju tosin tykkää heitellä sitä aina välillä :)

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!