#50 Kaiken karvaiset ystävät

Timi ja kanit ovat päässeet tutustumaan toisiinsa. Oletimme kanien kuolevan sydänkohtaukseen Timin tullessa riehumaan lähelle, mutta toisin kävi. Meidän pieni urhea Musta pelkäsi kaneja kuollakseen! Se oli aivan paniikissa ja tärisi ja kurkki niitä monen metrin sekä äidin jalkojen suojasta. Kanit eivät pelänneet koiraa ollenkaan. Päin vastoin uteliaana kävivät välillä haistelemassa tulokasta.

Istuessani katselemaan tätä huvittavaa tutustumista vähän matkan päähän aitauksesta, tunki Timi syliin. Siitä oli ilmeisesti turvallisempaa katsella pelottavia kaneja.

Kesti todella kauan ennen kuin se uskaltautui lähemmäs ja aina kanien liikkuessa kohti se juoksi paniikissa karkuun. Alla videokooste tästä pelottavasta tapahtumasta (useimmista kohdista on tarkoituksellisesti poistettu äänet) joka kannattaa katsoa HD:na! Kun kanit siirrettiin väliaikaisesta aitauksesta Linnakkeeseen, niin silloin Timi oli ihan innoissaan ja juoksenteli ympäri aitausta ja koitti leikkiä kanien kanssa. Jossain vaiheessa Neidillä meni hermo sen riehumiseen ja se hyökkäsi aitaa kohti ja murahti Timille, jolloin raukka juoksi vinkuen äidin jalkoihin.


Vaikka Linnakkeessa olisi molemmille valtavasti tilaa kaivaa omia kuoppia, löytyvät nuo kaksi välillä samasta kuopasta.

Meillä ollaankin nykyään jo ihan kavereita!

4 kommenttia:

 1. :3 onks timi vähä hassu

  VastaaPoista
 2. oooi miten sulonen! :3 voisito viakka tehä esittelyn tosta kesäaitauksesta? Kuvin tai videolla? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onnistuu :) koitan saada tehtyä lähi päivinä.

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!