#39 Juhannus

Meillä on kaikki karvakorvia myöten nauttineet juhannuksesta täysin rinnoin. Puput kotiutuivat hyvin ja ovat ulkoilleet paljon. Molemmille on maistunut vihreä ja suuremmilta ripuleilta onneksi vältyttiin. Pojua ollaan käytetty hiukan valjaissa aitauksen ulkopuolella ja Neiti on välillä päässyt vapaana juoksentelemaan, kun se ei niin valjaista tykkää. Neiti on niin nautiskelija, että yleensä se vain torkkuu ja välillä herää syömään ja komentamaan riehuvaa Pikkuista. 
Hauska on ollut myös huomata, miten ne käyttäytyvät jo kuin pariskunta.  Välillä ne tekevät asioita samaan aikaan ja samalla tavalla. Esim. torkkuvat samaan aikaan samaan suuntaan ja pesevät itseään samassa asennossa yms. 
Eilen varsinkin Neiti sai nauttia ihan kunnolla huomiosta, kun tuttavaperheemme tuli lapsineen käymään ja lapset hemmottelivat pupuja rapsutellen ja silitellen monta tuntia. 

Isännän ja muun perheen kanssa ollaan grillattu, saunottu ja pelattu korttia. Kyllä sitä niin odotti tällaista kunnon lomaa ja on ollut ihanaa saada rentoutua oikein kunnolla.

Miten teidän juhannus meni?
Lentävä kalakukko jänis"Kyllä mä tosta vielä karkaan!" Ja niin muuten karkasi.


Löysin kaverin tonkiessani kukkapenkkiä.

Elukat saivat myös osansa juhannuskoivuista.
Valjaissa.

Täysin pilvetömällä taivaalla näkyi hyvin monen kilometrin korkeudella lentävä lentokone.


Neiti kävi vapaana ollessaan moikkaamassa poikaystävää.
Tämmöinen kaveri ilmestyi yöllä pöydän viereen hehkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!