#38 Kuulumiset

Käytiin tänään isännän kanssa läheisellä eläinlääkäriasemalla ja varattiin ensiviikon torstaiksi aika Pojun kastraatioon. Aikaisemmin siitä on puhuttu vain, että se tapahtuu joskus sitten tulevaisuudessa ja nyt siihen on enää reilu viikko! Ennen sitä kuitenkin "juhlistetaan" Pikkuisen puolivuotispäivää.

Onneksi saatiin tuo aika noin nopeasti. Pariskunta on meinaan nyt jo ihan rakastuneita ja kokoajan pitäisi päästä samaan huoneeseen ja tekemään tuttavuutta kaltereiden/verkon läpi. Hyvin tulevat jo toimeen ja toivottavasti sama meno jatkuu!

Neiti teki heti selväksi, että hän on pomo ja nyt sillä on vähän jäänyt pomotusvaihe päälle. Hiukan ollaan jouduttu keskustelemaan siitä kuka on pomo. Eiköhän se tuosta taas rauhoitu.

Tänään alottelen jo hiukan pakkaamaan, koska huomenna aamusta lähdemme vihdoin koko porukka maalle! Kauheasti on tehtävää ja muistettavaa ja koska olen hyvä unohtamaan aina tällaisia tärkeitä asioita, tein kaneja varten muistilistan huomiselle. Toivottavasti sen avulla muistan kaiken!

Loppuun kollaasi Pojun kasvamisesta. Oli se vaan niin rääpäle tullessaan meille.

2 kommenttia:

  1. Pojulla on hauska väritys, enpä oo ennen tuollaista väriä nähnyt!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en ole samanlaiseen vielä törmännyt :)

      Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!