#37 "Koska meidän pikkuisille mikään ei ole tarpeeksi hyvä!"

Koska kaneilla on mielestäni vieläkin aivan liian pienet tilat, on meillä tehty vähän muutoksia. Jaoimme olkkarin ns. kahtia ja Poju saa toisella puoliskolla olla päivät vapaana. Iltaisin kokoamme taas sen aitauksen, jottei sen tarvitse häkissä olla koko yötä.

Itse olen siirtynyt tietokoneen kanssa olkkarista keittiöön, jotta voin pitää Neitiä mahdollisimman paljon vapaana. Prinsessa on taas oikeen oma hirviömäinen itsensä. Murisee ja komentaa ja tekee tarpeitaan ihan mihin sattuu. Välillä ne on päässeet vahingossa samaan huoneeseen (verkko kuitenkin ollut välissä) ja Neiti on heti tehnyt selväksi kuka on pomo, vaikka Pikkuinen tekisi mielellään tuttavuutta.

Heinätkin pääsivät valitettavasti loppumaan ja saamme samaa vasta ensiviikolla, kun lähdemme porukalla maalle. Ostinkin erehdykseksi ensin Oskun heinää ja jäi kyllä viimeiseksi kerraksi. Heinä haisi aivan järkyttävästi sieneltä ja pölisi. Lähetin yritykseen yhteydenottopyynnön sillä tuo ei todellakaan ole syömäkelpoista. Tämän takia suuntasin vielä illalla juosten Mustiin ja Mirriin hakemaan parempaa heinää.

Ensi viikolla pitäisi alkaa soittelemaan eläinlääkäreille Pikkuisen leikkauksesta. Tarkotus olisi nyt kuun lopussa/ensi kuun alussa saada se asia hoidettua. Samalla toivottavasti tehdään perustarkastus ja katsotaan hampaat yms. Sitten heinä-elokuun vaihteessa voitaisiin saada pariskunta yhteen. 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi2/8/13 22:55

  Itse ostin kerran tuota Oskua.. Avasin sen pakkauksen ja siirsin heinät laatikkoon. Sitten ihmettelin, että miks tuolla heinien seassa on tuommonen erikoinen musta lehti.. Nostin sen ja sehän paljastui sitten litteäksi kuolleeksi hiireksi. Järkytys oli hirveä! Kyllä lähti valituskirje ihan kuvan kanssa! Siitä on kulunut nyt kaksi vuotta mutta meidän pikku neiti ei tuu koskaan syömään korttakaan oskua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh. Ihmettelen kyllä miten moinen yritys saa enää laittaa kauppoihin heinää myytäväksi. Olen kuullut niin paljon huonoa kyseisestä yrityksestä.

   Ei meilläkään enää syödä Oskua missään tapauksessa.

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!