#31 Kuvia: vapaana ennen lähtöä

 Neiti sai äsken juoksennella hetken vapaana pihalla. Kävi tutkimassa autotallin, ulkosaunan sekä märät matot kuivaustelineellä. Se juoksentelee kauheella vauhdilla ja välillä jää aina katsomaan tulenko perässä. Kiinniottaminen osoittautuikin hiukan hankalaksi, joten tarvitsee varmaan pitää sitä vain häkissä nykyään :)

Kohta alan pakkailemaan tavaroita ja lähdetään bussin kanssa takaisin kotiin! Kotona Neiti pääsee ensimmäisenä pesulle. Ettei jää mitään pikkuelukoita turkkiin ja tulee pestyä suurimmat liat pois.

2 kommenttia:

 1. Nimetön2/6/13 16:06

  Mitenkä yleensä hoidat kiinniottamisen? Meille tuli perjantaina uusi perheenjäsen ja sisällä oon pitänyt herraa vapaana. Kovasti tutkailee paikkoja mutta kiinniottaminen on vähän hankalaa.. En halua jahdata kania, mutta ei se ainakaan vielä anna ottaa kiinni ihan omasta tahdostaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neidin yleensä saa kiinni ihan helposti. Pojun kanssa sen sijaan aloitin aika pian sen ns. kouluttamisen. Eli aloin kutsumaan luokse herkkujen kanssa ja totuttelin sitä siihen, että saatan mennä sen lähelle. Sitten kun se ei enää juossut karkuun niin aloin nostamaan syliin ja annoin herkkuja. Tietty annoin hiukan ensin tottua ihmisiin, ettei ensimmäinen reaktio ihmisen lähestyessä ollut enää se karkuun juokseminen.

   Luulen, että kun se alkaa enemmän tottua sinuun ja läheisyyteesi niin kiinniottamisesta tulee helpompaa.

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!