#18 Neito kaunoinen

Pikkuriikkinen hiljaiselo tapahtui nyt vappuna, koska tein pari 12-tuntista työpäivää. Paljon on tapahtunut ja paljon on materiaalia vähän erilaisempiin postauksiin. Teen ne loppuun todennäköisesti ensi viikolla (ja sitä seuraavalla) sillä lähden koiravahtiin toiselle paikkakunnalle. Tällöin isäntä hoitaa elukat jotenka niistä ei tule uusia kuvia tai muutenkaan uutisia.

Sitten jotain uutta. Poju on kasvanut ihan hurjasti! Tuntuu, että se on nyt ottanut oikein kasvupyrähdyksen (tai sitten itse tajuan nyt vasta sen olevan lähes täysikokoinen) ja painoakin on tullut lisää. "Pikkumies" painaan nykyisin 1,2kg eikä (yllätysyllätys) mahdu enää yhdelle kämmenelle. Se kyllä kasvoi ihan liian äkkiä!

Sitten otsikkoon. Muutama päivä sitten minulle tuli ihme kuvaushimo. Pikkuisesta on kuitenkin jo niin paljon kuvia, että päätin vaihtaa linssiludetta. Neitiä ei kuvaaminen haittaa päinvastoin se oiken tykkää loikoilla rauhassa, kun minä häärään kameran kanssa (kunhan välillä saa jotain namia). 

4 kommenttia:

 1. voi vitsit miten nätti! ja ihana löhöilijä :D

  VastaaPoista
 2. Ihan vain uteliaisuuttani kysyn, antavatko kanisi noin pitkähapsuisen maton olla rauhassa? Peilaan lähinnä omiin mörrimöykkyihini, jotka todennäköisesti repisivät ja ruikkisivat mattoon kyllästymiseen asti.. :) Ja lisäksi, entäs siivouksen kannalta (karva, papanat & heinä jne..)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kyllä. Välillä Poju keksii repiä sitä ja välillä sieltä saattaa löytyä ihan yksittäisiä papanoita mitkä on helppo vain kerätä pois sillä pistävät silmään aika hyvin. Heinät saa kerättyä helposti käsin ja loput imuroimalla.
   Aikaisemmin Neiti muutaman kerran kuseksi matolle, mutta se saatiin loppumaan aika nopeasti antibakteerisella suihkeella.
   Meillä tuo toimii keittiössä ihan hyvin, kun siellä ei kauheasti elukat aikaa vietä :)

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!