#10 Karkuripoika

Tänään ollaan taas edistytty hieman. Koko kuukauden, minkä Poju on ollut meillä, sen virtsa on ollut punaista. Sävy on vähän vaihdellut päivien mukaan ja todennäköisesti johtui stressistä. Aloin kuitenkin pikku hiljaa huolestua asiasta, koska se on kotiutunut ihan hyvin, mutta tuo ongelma ei mennyt pois. Tänään kuitenkin se on tehnyt asiansa vessalaatikkoon normaalisti eikä siellä ole merkkiäkään punaisesta! Olen sanoinkuvaamattoman helpottunut!

Sitten otsikkoon. Eilen illalla tuo pikkuinen tunki alueeltaan ulos kolme kertaa ja jokaisella kerralla eritavalla.
1) Se hyppäsi kuljetusboxin päältä aitauksen kattona olevan pahvin päälle -> kuljetusboxi otettiin pois.
2) Se keksi kiivetä verkkoa pitkin patterin päälle -> laitoimme lakanan pyykkipojilla kiinni aitauksen päälle
3) Se tunki itsensä häkin ja verkon pienestä välistä itsensä ulos -> aukot tukittiin pahvilla

Kaiken tämän jälkeen se yritti edelleen kiivetä aitauksesta pois, muttei päässyt. Tänään päivällä otin lakanan puoliksi pois, kun liikutin Pikkuista edestakas. Unohdin kuitenkin lakanan niille sijoilleen ja kohta Pikkuinen löytyiki sen päältä. Ihmetyttää oikein kuinka päättäväinen kaveri se on. 

Ensimmäinen kuva on Pojun uudesta katosta. Itse valitsin siihen aivan ihanan Nalle Puh lakanan (koska tälle ei kauheasti löydy jostain kumman syystä käyttöä). Pari seuraavaa laitoin lähinnä Pojun lyhyemmän turkin takia. Nykyään se näyttää paljon paremmalta! Ainakin omasta mielestäni :) Toiseksi viimeisestä näkyy tuon verkon mitä pitkin Poju lakanalle kiipesi ja myöskin sen takana olevan patterin, mihin se eilen kiipesi.


On se vain suloinen tapaus. Eihän tuollaiselle voi olla vihainen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!