#9 Muutoksen tuulet puhaltaa

Tänään hyvin aikaisin aamulla Poju muutti makuuhuoneesta takaisin olohuoneeseen. Se riehuu öisin niin paljon ja pitää sen verran meteliä, etten kykene nukkumaan. Nyt varsinkin, kun se oppi Neidiltä tuon kaltereiden jyrsimisen ilon. Se on oikein musiikkia korville.. NOT

Aamulla ulos "lensi" pelkkä häkki ja päivällä siivouksen myötä myös aitaus ja muut romut. Näin ollen Neidin alueen ns. hukkasentit saatiin käyttöön ja se laajeni hieman. Pojun alue pysyy vielä toistaiseksi samankokoisena. Onhan se vähän kurjaa pitää ne eri huoneissa, mutta nyt ei tarvitse pelätä Pojun karkaamista Neidin alueelle niin paljon kuin aikaisemmin.
Kuva Neidin "uudesta" alueesta
Pojulla on lähtenyt viime aikoina ihan hurja määrä karvaa. Siksi olenkin harjaillut sitä melkein päivittäin ja valkoharmaata karvaa on yleensä lähtenyt nyrkin kokoinen tuppo. Nyt vihdoin se sen pitkä karva on lähes kokonaan poissa ja se näyttää paljon paremmalta. Viimeisessä harjauksessa meni reilu tunti, sillä koitin saada suurimmat takut selvitettyä. Alla oleva kuva on Pojusta, joka oli aivan väsynyt harjauksen jälkeen. Siitä näkee vähän huonosti lyhyen turkin, mutta koitan ottaa lähi päivinä siitä paremman kuvan. Nykyään myös sen turkista erottaa pienet vähän eri sävyiset laikut kuten kuvassa näkyvä korvan alla oleva valkoinen laikku.

1 kommentti:

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!