#16 Valeraskautta pukkaa!

Neiti on kyllä taas oikein kunnolla aiheuttanut minulle harmaita hiuksia! Se on nyt Pojun tulon jälkeen pikku hiljaa tullut kokoajan äkäisemmäksi ja vihaisemmaksi. Ensin se oli selkeästi mustasukkainen, sitten se vähän protestoi kun jäi makkariin yksin, ja nyt muutto vaatehuoneeseen vissiin stressasi hiukan. Varmaankin myös kaikki Pojun merkkaukset ovat olleet kolhuja Prinsessan egolle.
Kuitenkin tilanne on nyt se, että se ei tule nykyisin edes moikkaamaan (kun minä tai isäntä menemme moikaamaan/silittämään) vaan heti murisee ja nyt on alkanut purra. Ruoan laitto on vaikeutunut entisestään. Joudun siis pitämään siitä kiinni sen ajan, kun laitan kulhoa maahan sillä muuten se puree. Ja kiinni pitämisestä se ei tykkää yhtään vaan pitää ihmeellistä murisemisen ja vikisemisen sekoitus -ääntä. 

Se on myös alkanut kaivamaan ihan hirveästi taas. Laitoin puruja pahvilaatikkoon, jotta se voisi kaivaa sitä eikä mattojani (sillä on mattoihin joku intohimo ja niitä on niin kiva kaivaa ja syödä parempiin suihin). Eilen myös laitettiin iso päiväpeitto mitä se tykkää järjestellä
Kävin äsken siivoamassa sen häkin ja se puri minua jalkoihin varmaan 7 kertaa. Siellä ei tosiaan voi liikkua yhtään tai Neiti on jalassa kiinni. Ennen tämä ei ollut tällaista. Samalla löysin päiväpeiton nurkasta kauhean karvakasan. Toivottavasti kyse on VAIN valeraskaudesta. 

2 kommenttia:

 1. mulla on kolme kania 4-vuotias leikattu uros, ja kaksi 1-vuotiasta naarasta uros ja toinen naaraista ovat hermeliinejä ja toinen naaras on kääpiöluppa. kun ostimme kanit laitoimme luppakorvan uroksen kanssa samaan häkkiin, ja naaras hermeliini kuulostaa olevan samanlainen kuin kanisi tällöin. onko se nyt entisensä ? vai muriseeko edelleen ? kuinka vanhoja sun kanit on ? tosi sulosia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti on aina ollut todella reviiritietoinen ja semmonen äkänen. Semmonen kunnon komentajatäti :) Aina se on murissut, muttei onneksi enää ole noin paha kuin valeraskauden aikana.

   Neiti on nyt suurinpiirtein 3,5 vuotta ja Pojulla tulee kuun lopussa 6kk täyteen :)

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!