#14

Ensiksi minunkin on pakko hehkuttaa tätä kevättä ihan pikaisesti vain yhdellä kuvalla (älkää välittäkö erittäin likaisesta ikkunasta):
Tältä näytti mittari lauantai aamuna ennen kymmentä.  Kymmenen jälkeen lämpötila nousi vielä +22 asteeseen, mutta siit en kerinnyt ottaa kuvaa. Kuitenkin kevät on täällä!

Sitten kaneihin. 

Neiti muutti tänään omaan huoneeseen. Isännällä on alkanut nokka vuotaa nyt karvanlähtöaikaan eikä siihen auta yhtään Neidin asuminen makuuhuoneessa. Samaan huoneeseen Pojun kanssa sitä ei uskalla vielä laittaa samaan huoneeseen (ettei pikkuinen vaan karkaa ja mene sen alueelle hormoonihuurussa). Kevätsiivouksen myötä vaatehuone tyhjeni ja Neidin aitaus ängettiin sinne. Tila on vähän pienempi mitä Neidin viimeisin aitaus, mutta tämä onkin vain väliaikainen ratkaisu.
Poju on alkanut taas kasvattaa pitkää karvaa takaisin ja siitä on alkanut tulla taas vaaleampi. Sen kanssa ollaan nyt harjoiteltu luokse tulemista, mikä onnistuu jo hyvin (miksipäs ei kun toinen tulee vain hakemaan porkkanaa). Se ei myöskään enää lähde kauhealla vauhdilla karkuun kun sitä yrittää ottaa syliin (syliin otettaessa se on palkittu myöskin porkkanalla). Jotenka edistystä tapahtuu!

Tosiaan perjantaina kävimme Faunataressa hakemassa Hobby plus pellettejä ja pikku pussi nameja. Molemmat söivät kyseistä pellettiä ihan ok:sti. Nyt kuitenkin tänään saapui tilatut Burgerssin Excel Junior ja normaali. Neiti ainakin tykkäsi omastaan paljon ja alkoi vauhdilla syömään kippoa tyhjäksi. Pikkuiselle sekoitin Junioria ja Hobby Plussaa ihan varuiksi, sillä pelletit eivät ole sen suurinta herkkua. Molemmat tietty saivat vähän nameja päälle!

Isompi on Pojun (siinä on n. 2,5dl mitkä se syö 2-3 päivässä) ja pienempi on Neidin (missä on 1dl).

7 kommenttia:

 1. mistä tilasit tota ruokaa? (: kun oon ettiny just tuota brittiruokaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.petshop.fi/foods/to_small_animals/rabbits/

   Tuolta löysin :) Eikä ollut edes pahan hintaista! Ja toimitettiin parissa päivässä :)

   Poista
 2. Tosi kiva et löysit tiesi pellettien maailmaan! (; paljon parempi vaihtoehto ja kanis on ehk maailman sulosimpia!!!

  VastaaPoista
 3. Jos kani tarvii laihdutusta(kertoit toisessa postauksessa että Neiti on lihonut), siltä voi jättää kokonaan pelletit pois. Kani pärjää hyvin pelkällä heinällä ja vedellä.

  Liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin nyt ensin kokeilla tuota uutta pellettiä. Siinä on kuitenkin 1,5% vähemmän rasvaa mitä edellisessä joten uskoisin sen riittävän. Jos ei ala parissa kuukaudessa näkyä mitään muutosta niin tarvitsee katsoa uudestaan. Kiitos vinkistä kuitenkin! Ja kiva, että liityit lukijaksi :)

   Poista
 4. Oi, todella ihanalta vaikuttava blogi sulla. :)

  ♥ http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)

   Käyn kurkkaamassa!

   Poista

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!