#11 Odotettu paketti sekä ruokinta asiaa

Vihdoinkin uusi kuivikepussi saapui! Kokeiluun tuli olkipelletti, jonka pitäisi olla purua parempi. Oli hassua laittaa sitä vessa-astioihin. Tottunut, että purua tätyy olla aika reilusti, joten tuli nyt pellettiäkin laitettua vähän turhan paljon. Kai sitä tottuu.

Sitten ruokintaan.. Olen jo hetken katsellut, että Neiti on lihonut jonkun verran. Luulin näkeväni omiani, joten kävimme tänään vaa'alla tarkistamassa asian. Neiti painoi n. vuosi sitten minulle tullessaan 2,2kg. Vuoden vaihteessa se painoi 2,5kg ja nyt se painaa 2,8kg. Eli aivan huimasti liikaa! Nyt aloin sitten miettiä ruokintaa vähän uudestaan.

Meillä tosiaan halvan hintansa vuoksi ollut oskun siemensekoitusta ja best friendin pellettejä. Nyt kuitenkin aloin tutkia asiaa tarkemmin (onneksi!) ja totesin niiden olevan aivan kuraa. Tästä viisastuneena aloin vertailla suosittuja pellettejä.

Neiti tarvitsee jotain vähärasvaista ja Pikkuinen paljon proteiineja. Ja pitäisi olla vielä hyvä hinta laatusuhde. Alan hiukan kääntymään Supa Rabbit Excel Junioriin, Hobby Plussaan ja Lottieen.

Millaista ruokaa te syötätte? Onko jotain suosituksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnistasi! Pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!